Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011. Ιούνιος, ο Αντ. Σαμαράς προβλέπει

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση των  " ντιντήδων" στη Νέα  Δημοκρατίας. Κυκλοφορεί και το πρώτο DDD ( ντί, ντί, ντί ) με στιγμιότυπα από τις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας.

H κοινοβουλευτική ομάδα χωρίζεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:

1 Νντιντήδες

2. Βαψομμαλλιάδες

3. Κολαούζους
4. Δεν τόκανα, δεν απαντώ.

Μηδενίζω το ....
έλλειμμα , αλλά δεν μπορώ να μηδενίσω τους ντιντήδες.

Συνεχίζω την στήριξη στο Γ. Παπανδρέου, αλλά με αντίστροφο τρόπο. Ναι μέσα στην Ελλάδα, όχι στο εξωτερικό. Διαμαρτύρεται ο πρωθυπουργός για ξεκάρφωμα και τελικά τσακωνόμαστε για μια παλιά γκόμενα στο πανεπιστήμιο που ήμασταν μαζί.

Ανησυχία, γιατί πήγε Ιούνιος και δεν η χώρα χρεωκοπία με τίποτα. Κάτι δεν γίνεται καλά. Εκτακτη σύσκεψη αρχηγών για το θέμα και ο Γιώργος ζητάει συγγνώμη.

. Μεταφερόμαστε τελικά στη Συγγρού, και αυτό μας διεκολύνει πάρα πολύ, γιατί ντυνόμαστε τραβεστί και δεν μας αναγνωρίζουν όταν πάμε στη δουλειά. Ο Χατζηδάκης μάλιστα κυκλοφορεί με μώλωπες  και ντυμένος   Μητσικώστας και δεν τον αναγνωρίζει κανένας.

Οι ντιντήδες γνρωρίζουν πραγματική άνθηση στη Συγγρού και στο κόμμα. Ρίχνω ντι ντι ντι, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δεν ,μπορώ να καταλάβω, αφού οι  ντιντήδες δεν γεννάνε, πως πολλαπλάσιάζονται;