Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Καζαμίας 2011. Αύγουστος , η Ευγενία Μανωλίδου, προβλέπει

" Θα καταρρεύσω" ... Αύγουστος, που είναι παχιές οι μύγες και παχιά τα τηλεοπτικά συμβόλαια... Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για το τι έγινε εκείνο το βράδυ του τελικού του Μάστερ Σεφ....

" Θα καταρρεύσω" .Θα σας αποκαλύψω γιατί είπα αυτή την φράση." Θα καταρρεύσω" .. Δεν την είπα γιατί βγήκε νικητής ο Άκης και συγκινήθηκα, αλλά γιατί είδα την κάρτα του Δημήτρη του Σκαρμούτσου, να είναι η ίδια η κάρτα που έδειξε και στο Μιχάλη.  " Θα καταρρεύσω" , μονολόγησα και...
 είδα το παιχνίδι να συνεχίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.. " Θα καταρρεύσω" , είπα, έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα τουλάχιστον την άλλη μέρα, να μας πάρουν με τις ντομάτες. Αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατάλαβα, οτι το Μέγκα είναι πολύ καλό στις δημόσιες σχέσεις και στις τηλεκριτικές. " Θα καταρρεύσω" !

Στο μεταξύ με διεκδικούν 102 κανάλια, δεν το μπορώ άλλο αυτό΄. Θα σταματήσει ποτέ αυτή η ανεργία, να ξεκουραστώ λίγο. Μόνο σε μένα κάνουν προτάσεις. " Θα καταρρεύσω" . Στην ξαπλώστρα κάθομαι τώρα στην Ψαρρού, αλλά θα καταρρεύσω. Χτυπάει το κινητό. Η ο Μπούτος θα είναι ή ο Λάτσιος. Αντε, το πολύ  πολύ, ο Λεβέντης. Πάντα με θυμάται αυτός. Δεν απαντάω σε κανένα, " θα καταρρεύσω" .

Απόψε έχουμε γενέθλια γνωριμίας με τον Μπουμπούκο. Ήταν  ο καυτός Αύγουστος της ζωής μας. Κάναμε για πρώτη φορά έρωτα σε μια απόμερη παραλία , την Χρυσή Αυγή, πάνω σε βιβλία Αριστοτέλη, Αριστόδημου, Αριστομένη και Αριστομένη Προβελέγκυο: " Θα καταρρεύσω"