Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καζαμίας 2011, από το Πάμε Λουκέτο

 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2011. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό το 2011 και το μνημόνιο νούμερο 44. Είμαστε δύο χρόνια πριν την αγαπημένη μου χρονιά το 2013 όπου τελειώνει η κρίση και ανακοινώνω την χρεωκοπία ντυμένος Χαρίλαος Τρικούπης και Ακαδημίας γωνία.

Στο μεταξύ..
 η Βουλή έχει γκρεμιστεί με   40 κανονιοβολισμους για τον Τρος Καν που έρχεται κάθε λίγο και λιγάκι στην Αθήνα γιατί έχει ερωτευθεί την Πετρούλα , παντρεύονται και γίνεται η πρώτη κυρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Για να καλύψουμε το έλλειμμα γυρίζουμε τσόντες με τον Σειρηνάκη και το πρώτο ντιβιντί είναι τρίο μαζί με τον Γ.Παπακωνσταντίνου και το τεράστιο έλλειμμα.Χεζόμαστε στο ευρώ και μπορούμε να χρεωκοπήσουμε άλλες πέντε φορές.

Με νομοθετική πράξη καταργείται η ανεργία και καθιερώνονται οι νέες συμβάσεις τριών λεπτών. Αυξάνονται οι μισθοί κατά 130% αλλά αυτό δεν επηρεάζει τα δημοσιονομικά αφού οι μισθοί έχουν γίνει μηδενικοί. Η κατώτατη σύνταξη φτάνει τα 4500 ευρώ,αλλά δεν φτάνει να αγοράσεις ούτε ένα κιλό κολοκυθάκια που κάνουν 9000 ευρώ.

Επανέρχεται η δραχμή αλλά δεν περπατάει η λύση.Καθιερώνουμε τότε εθνικό νόμισμα το δηνάριο Αλβανίας και το μπάχτι Σομαλίας.

Ταξίδια στην Άνω Γουινέα,την Άνω Ζιμπάμπουε και την Κάτω Βόλτα όπου πέφτει το αεροπλάνο και γυρίζουμε το LOST 2 και ξαναχεζόμαστε στα ευρώ.

Αγαπημένο μου χρώμα η μοβ γραβάτα. Τυχερός αριθμός ο ΦΠΑ 43%. Καθοριστική μέρα του μήνα που θα ικανοποιήσουμε το λαϊκό αίσθημα και θα κρεμάσουμε στο Σύνταγμα το σώβρακο του Πάγκαλου.


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  2011. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
 Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, η μπριζόλα θα  μυρίσει.

Κυκλοφορεί το βιβλίο μου, με το οποίο σπάω τη σιωπή μου.Τίτλος « Κουρασμένος Reload », εκδόσεις Αντώναρος.Παρουσιάζει και χαρτογραφεί τις σκέψεις μου για το πώς φτάσαμε μέχρι εδώ. Αποτελείται από 246 λευκές σελίδες.

Αποφασίζω να δώσω την....
 πρώτη  συνέντευξή μου μετά τις εκλογές. Νομίζουν ότι θα πω κάτι σοβαρό και σκοτώνονται οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους. Ο Πρετεντέρης καθαρίζει με περίστροφο την Τρέμη, ο Xατζηνικολάου αδειάζει το καλάσνικωφ στον Πρετεντέρη και νικήτρια είναι η Στάη.

Η κατάσταση στη χώρα επιδεινώνεται και κανένας πολιτικός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο,εκτός από μένα που δεν κυκλοφορώ στο δρόμο, αλλά στις ταβέρνες. Του Αγίου Βαλεντίνου όλοι οι Έλληνες διαδηλώνουν για το ΔΝΤ και την έλευση του ξενόφερτου αγίου.

Στις 23 Φεβρουαρίου γράφω την πρώτη σελίδα του βιβλίου μου, όπου τονίζω ότι καλά να πάθουν οι Έλληνες, τι περιμένεις από αυτούς που ψήφισαν εμένα δύο φορές για πρωθυπουργό. Τελικά σπάω τη σιωπή μου και μιλάω στο Λιάγκα και τη Φαίη γιατί ένοπλοι δημοσιογράφοι την απήγαγαν.

Αγαπημένος μου αριθμός οι 49 κεφτέδες,έχω διαστάσεις μέση 132 και περιφέρεια Ά Αθηνών.

Όνειρό μου είναι να μην εξαφανιστούν ποτέ τα μπαρμπούνια από τις θάλασσες .Φαγητό Mις Φεβρουάριος, μπιφτέκια του Μουγγού, με μοσχαροκεφαλή καραμελωμένη με σάλτσα της κυρά Μαρίας και σαντιγί δεκατέσσερα τυριά στη σχάρα.


ΜΑΡΤΙΟΣ  2011. Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ



4 Μαρτίου: Γίνεται διεθνής δημοπρασία του σώβρακου και καλύπτει η χώρα το μισό χρέος.Το κερδίζει ένα κοπρίτης δημόσιος υπάλληλος.

9 Μαρτίου: Η ευτυχία για το μνημόνιο , μεγαλώνει και εξαπλώνεται. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν τρισευτυχυτισμένοι και πεντευτυχισμένοι. και γίνεται η πρώτη διαδήλωση στη Βουλή, με κεντρικό σύνθημα " Να χτιστεί, να χτιστεί, μεγαλύτερη βουλή" από 600 βουλευτές. Είναι τόσο μεγάλη, που αρχίζουμε και κάνουμε εξαγωγές, και μειώνεται θεαματικά το έλλειμμα.





14 Μαρτίου: Στήνεται   ο ανδριάντας του " Μαζί τα φάγαμε" στον προ του Αγνώστου Εξαθλιωμένου Μισθωτού και Συνταξιούχου και Κοπρίτη  χώρο.


19 Μαρτίου: Η κυβέρνηση σε προβληματισμό, γιατί ξεφεύγει το κατά κεφαλή εισόδημα των Ελλήνων σε 134.569 ευρώ, και αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής σε 113, 7 χρόνια με αποτέλεσμα να γίνουν 15 μεγάλες βιομηχανίες μπαστουνιών και να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη

25 Μαρτίου: Γίνεται η μεγελειώδης παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Δεν πετάνε σχηματισμοί αεροπλάνων , γιατί οι πιλότοι αεροπλάνων, δεν είναι παραγωγικοί ούτε στις παρελάσεις. Παρελαύνει μόνο ο στόλος των πρωθυπουργικών αεροπλάνων σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς , που σχηματίζουν τη λέξη " ΔΝΤ" . Αποθεώνεται το γερμένο και ξεφλουδισμένο σαν πορτοκάλι υποβρύχιο , ενώ πλήθος κόσμου το αποθεώνει πετώντας ξεφλουδισμένα πορτοκάλια βαλέντσια , αλλά και σάπια μανταρίνια κλημεντίνες.. Συγκινητικές στιγμές με τους εξαθλιωμένους από τον αγώνα κατά της κρίσης, που παρελαύνουν, κρατώντας στα ενθυμήματα του αγώνα, το κείμενο του μνημονίου, τις τιμές των σούπερ μάρκετ , πετσοκομμένες συντάξεις και σούσι.


6 Ιανουαρίου: Το ξέχασαν οι προηγούμενοι στους καζαμίες .Πέφτω στη Λίμνη Βουλιαγμένης και πιάνω τον σταυρό και ένα καλαμαροχτάποδο.


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011. Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ



Πρωταπριλιά, χρόνια πολλά, ευχαριστώ.

Μέσα σε μια μέρα λύνονται όλα. Αποχωρούμε από το Μνημόνιο, από την Ευρωπαική Ενωση, από το ΝΑΤΟ, από την Ελλάδα όλοι, από τα σπίτια μας όλοι.
Δημιουργείται η νέα Ελλάδα στο εξωτερικό , με 200 βουλευτές ( οι υπόλοιποι 100 στο μεταξύ, έχουν μπεί φυλακή, ικανοποιώντας το λαικό αίσθημα).

Κάθε μέρα έχουμε αποδράσεις βουλευτών από το Κορυδαλλό, αλλά ξαναγυρίζουν πάλι μέσα, γιατί κυριαρχεί η φράση "έρχεται πολιτικός".

Ανακοινώνεται το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων , όπως του λαμόγιου, του απατεώνα, του μεγαλοαπατεώνα κλπ και υπάρχουν σφοδρές κοινωνικές αντιδράσεις και ξανακλείνουν.

Ανακοινώνεται ανασχηματισμός, και αναλαμβάνει ο Μανόλης Καψής, με αναπληρωτή τον Χρήστο Κώνστα, και η μεγάλη αλλαγή είναι ότι το μπρίφινγκ, ξεκινάει το βράδυ στις 8. Παραιτούμαι και αναλαμβάνω σχολιαστής στο Mega, και με κατηγορούν ότι είμαι κυβερνητικός εκπρόσωπος, γι αυτό παραιτούμαι και επανέρχομαι σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ανακοινώνω τα μέτρα για το μνημόνιο νούμερο 4, ντυμένος με κελεμπία,ενώ ταυτόχρονα, γυρίζουμε dvd με Τζούλια, Πετρούλα, Ντούβλη και Γ. Παπανδρέου, το "Μνημούνιο νούμερο 4" και "Σκύψε τρόικα ευλογημένη" , για να σκεπάσουμε τις αντιδράσεις. Λύνεται το θέμα με τους φαρμακοποιούς, μένουν ανοιχτά τα φαρμακεία τα Σαββατοκύριακα και κλείνουν τις άλλες μέρες.


Ολοκληρώνονται οι αλλαγές, μετατροπής του Μεγάρου Μαξίμου, σε Λευκό Οίκο, και το οβάλ γραφείο το παίρνει ο κ. Στρος Κάν και επιδίδεται σε ανάρμοστες οικονομικές σχέσεις με τον Γ. Παπακωνσταντίνου.

Τα μέσα μεταφοράς, κάνουν στάση απεργίας, ενώ η βενζίνη φτάνει τα 100 ευρώ το λίτρο και 4 δραχμές με το νέο νόμισμα.


ΜΑΙΟΣ  2011. ΠΕΤΡΟΥΛΑ




Αχ... Ο καιρούλης τον Μάιο, όπου πιάνουμε το μαγιόξυλο και το ντιβιντόξυλο, πιάνουμε και τις εισπράξεις από τις πωλήσεις , αχχ!


Κυκλοφορεί νέο ντιβιντούλη, που είναι κι αυτό λάιτ, γιατί όλα στην Ελλάδα είναι λάιτ. Οι μισθούληδες είναι λάιτ, οι συνταξούλες είναι λάιτ, αλλά κάτι τιμές στα σούπερ μάρκετ ναααααααααα ! Αχχχχχ!


Γυρίζουμε και  ένα ντιβιντούλη, με την τρόικα, και γινόμαστε κουαρτέτο, αχ, αχ,αχ, τρία άχ και το αχχχχχχχχ το μακρύτερο για τον Όλι Ρεν, Όλι μαζί, αχχχχχχχχχχχ!

Το ντιβιντούλι, θα λέγεται " Πετρούλα μέχρι τα ούλα", αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, ούλα θα γίνουνε, μην απογοητεύεται ο κόσμος. Θα κάνω τον γερομπαμπαλούλη τον Τροσκανούλη, να τα τινάξει , παράγγειλε και κρεβάτι με μηχανισμό στήριξης, αχ, αχ, αχ, και με επιμήκυνση χρέους ο χρεουλίνος μας, αχ, αχ, αχ, αχ, αχχχ!


Το νέο ντιβινούλη μου θα είναι και πάλι σοφτ, σαν τον γλυκό μου τον Παπακωνσταντινούλη και τον αγαπουλίνο μου τον Λομβερδίνο και τον Γιωργάκη μου, τον Τρομπαλίνο, αλλά με ένα μέγεθος προυπολογισμού όλοι τους, , νααααααααααααααα! Γιατί και στον προυπολογισμούλη, το μέγεθος μετράει αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!



ΙΟΥΝΙΟΣ  2011.  ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση των " ντιντήδων" στη Νέα Δημοκρατίας. Κυκλοφορεί και το πρώτο DDD ( ντί, ντί, ντί ) με στιγμιότυπα από τις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας.

H κοινοβουλευτική ομάδα χωρίζεται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:


1 Ντιντήδες

2. Βαψομμαλλιάδες
3. Κολαούζους

4. Δεν τόκανα, δεν απαντώ.


Μηδενίζω το έλλειμμα , αλλά δεν μπορώ να μηδενίσω τους ντιντήδες.

Συνεχίζω την στήριξη στο Γ. Παπανδρέου, αλλά με αντίστροφο τρόπο. Ναι μέσα στην Ελλάδα, όχι στο εξωτερικό. Διαμαρτύρεται ο πρωθυπουργός για ξεκάρφωμα και τελικά τσακωνόμαστε για μια παλιά γκόμενα στο πανεπιστήμιο που ήμασταν μαζί.

Ανησυχία, γιατί πήγε Ιούνιος και δεν η χώρα χρεωκοπία με τίποτα. Κάτι δεν γίνεται καλά. Εκτακτη σύσκεψη αρχηγών για το θέμα και ο Γιώργος ζητάει συγγνώμη.

 Μεταφερόμαστε τελικά στη Συγγρού, και αυτό μας διευκολύνει πάρα πολύ, γιατί ντυνόμαστε τραβεστί και δεν μας αναγνωρίζουν όταν πάμε στη δουλειά. Ο Χατζηδάκης μάλιστα κυκλοφορεί με μώλωπες και ντυμένος Μητσικώστας και δεν τον αναγνωρίζει κανένας.

Οι ντιντήδες γνρωρίζουν πραγματική άνθηση στη Συγγρού και στο κόμμα. Ρίχνω ντι ντι ντι, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δεν ,μπορώ να καταλάβω, αφού οι ντιντήδες δεν γεννάνε, πως πολλαπλάσιάζονται;

ΙΟΥΛΙΟΣ  2011. Γ.  ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ


Ευχαριστώ για την ερώτηση. Ξεκινάμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν , λόγω οικονομικών δυσκολιών της ΠΑΕ, στα 3-5 Πηγάδια, με προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Ο Φερέιρα που είχε ζητήσει την αποδέσμευσή μου, αποδεσμεύεται αυτός, γιατί ξανάργησε να πάει στην προπόνηση


Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στο διοικητικό τομέα. Το μήνα αυτό, πρόεδρος είναι ή ο κύριος Πατέρας ή ο κύριος Τζίγκερ ή ο κύριος Βγενόπουλος ή ο κύριος Γιαννακόπουλοι ή ο κύριος Μαρινάκης, που έχει εξαγοράσει τις δωρεάν μετοχές του κυρίου Τζίγκερ, ευχαριστώ για την ερώτηση.


Επιστρέφει για 55η φορά ο Κώστας Αντωνίου , ενώ αναλαμβάνει για τερματοφύλακας και ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε πτώχευση, γι αυτό δεν δίνουμε φιλικούς αγώνες να πληρώνουμε για μετακινήσεις, αλλά βλέπουμε περσινά φιλικά σε βίντεο και κερδίζουμε στον Καναδά την Ιντερ και πανηγυρίζουμε έξαλλα. Δίνουμε όμως αγώνες προπονήσεως μεταξύ μας , αλλά δεν με βάζουν να παίζω επειδή έχω μεγάλο συμβόλαιο. Με σηκώνουν με εντολή της διοίκησης να κάνω προθέρμανση μία ώρα πριν το δίτερμα και μία μετά το δίτερμα , ενώ μου ζητάνε να κάνω και τούμπες για να βλέπουν οι φίλαθλοι, που έχουν πάρει διαρκείας για να δούνε το θέαμα. Ευχαριστώ για την ερώτηση.

Γεύμα του Σισέ με τον Τζέραλντ, στα 3-5 Πηγάδια, για να έρθει ο Τζέραλντ στον Παναθηναϊκό, ενώ επανέρχεται ο Δάρλας. Αλλαγές στα διοικητικά , υποψήφιοι Ψωμιάδης, Κομπότης και ένας Άραβας που έπεσε έξω. Βρίσκει λεφτά η ΠΑΕ, δίνουμε το πρώτο φιλικό στη Λάρισα, και κατουράω στη φυσούνα του Νιού Κάμπο. Ευχαριστώ για την ερώτηση.



ΙΟΥΛΙΟΣ  2011.  ΕΥΓ. ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ

" Θα καταρρεύσω" ... Αύγουστος, που είναι παχιές οι μύγες και παχιά τα τηλεοπτικά συμβόλαια... Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για το τι έγινε εκείνο το βράδυ του τελικού του Μάστερ Σεφ....


" Θα καταρρεύσω" .Θα σας αποκαλύψω γιατί είπα αυτή την φράση." Θα καταρρεύσω" .. Δεν την είπα γιατί βγήκε νικητής ο Άκης και συγκινήθηκα, αλλά γιατί είδα την κάρτα του Δημήτρη του Σκαρμούτσου, να είναι η ίδια η κάρτα που έδειξε και στο Μιχάλη. " Θα καταρρεύσω" , μονολόγησα και  είδα το παιχνίδι να συνεχίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.. " Θα καταρρεύσω" , είπα, έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα τουλάχιστον την άλλη μέρα, να μας πάρουν με τις ντομάτες. Αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατάλαβα, ότι το Μέγκα είναι πολύ καλό στις δημόσιες σχέσεις και στις τηλεκριτικές. " Θα καταρρεύσω" !


Στο μεταξύ με διεκδικούν 102 κανάλια, δεν το μπορώ άλλο αυτό΄. Θα σταματήσει ποτέ αυτή η ανεργία, να ξεκουραστώ λίγο. Μόνο σε μένα κάνουν προτάσεις. " Θα καταρρεύσω" . Στην ξαπλώστρα κάθομαι τώρα στην Ψαρρού, αλλά θα καταρρεύσω. Χτυπάει το κινητό. Η ο Μπούτος θα είναι ή ο Λάτσιος. Άντε, το πολύ πολύ, ο Λεβέντης. Πάντα με θυμάται αυτός. Δεν απαντάω σε κανένα, " θα καταρρεύσω" .

Απόψε έχουμε γενέθλια γνωριμίας με τον Μπουμπούκο. Ήταν ο καυτός Αύγουστος της ζωής μας. Κάναμε για πρώτη φορά έρωτα σε μια απόμερη παραλία , την Χρυσή Αυγή, πάνω σε βιβλία Αριστοτέλη, Αριστόδημου, Αριστομένη και Αριστομένη Προβελέγκυο: " Θα καταρρεύσω"


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  2011. Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Υπογράφουμε τα μνημόνια νούμερο 4, 14, 14, 34, και τζόκερ το νούμερο 84. Κερδίζουμε στο λήγοντα.

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στα σχολεία καταργούνται τα βιβλία, λόγω μνημονίου. Οι μαθητές, μαθαίνουν να μετράνε με τα δάχτυλα... 1 μνημόνιο... 2 μνημόνια... 3... μνημόνια... 4 μνημόνια.

Οι μαθητές  μαθαίνουν να κάνουν διαίρεση με τον εξής τρόπο: Ένας μισθός, μισός μισθός, καθόλου μισθός.


Οι μαθητές κάνουν αφαίρεση με τον εξής τρόπο: Μείον φαγητό, μείον γάλα το πρωί, μείον κουλούρι στο διάλειμμα, μείον σάντουιτς στο δεύτερο διάλειμμα, μείον μπαμπάς.


Οι μαθητές κάνουν γεωγραφία με τον εξής τρόπο: Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Βόννη, Καζακστάν, Λιβύη, ακολουθώντας τις πόλεις που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός.

Οι άνεργοι μαθαίνουν φυσική, με τον εξής τρόπο: κάνουν το σκατό τους παξιμάδι.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2011.   ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ

Σταύρος Ψυχάρης: Η "καλημέρα" του , στο ηλεκτρονικό ΒΗΜΑ και το "αντίο " του στην έντυπη έκδοση, όπως τα είδε το pamelouketo:

" Restart, login . Οκτώβριος.  Περιμένουμε ακόμα την ηλκτρονική έκδοση του «Βήματος» δεν ήταν το τελευταίο. Κάνουμε restart σε λίγες μέρες. Το πολυσυζητημένο Ιnternet έχει ήδη σκοτώσει τον Γουτεμβέργιο HTTP . Η ημερήσια έκδοση είναι πια upload στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΤΟ VIMA.gr. Μπαίνουμε στην εποχή ZIP.
Το γεγονός αυτό μα  φέρνει μέσα στο 2011  στη γλώσσα HTML Ηyper-Text Markup Language και δεν είναι αποτέλεσμα Hypermedia μόνον της οικονομικής κρίσεως στον κόσμο download , αλλά και στην Ευρώπη ειδικότερα και στην Ελλάδα copy paste της δηλώσεως Παγκάλου, οτι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες..

Η διακοπή εκδόσεως του καθημερινού φύλλου του «Βήματος» caps lock είναι αναπόφευκτη συνέπεια της τεχνολογικής εξελίξεως modem , αλλά και της επιθυμίας των πολιτών και πελατών να έχουν όλο και περισσότερη, ταχύτερη και ευρύτερη ενημέρωση page up, pause, tab, blogger, hits, shift :-o

WWW (World Wide Web), o άνθρωπος του 21ου αιώνα ενημερώνεται διαρκώς cyberspace, cybresex, you porn, facebook, fimotro, newsitevagelatos, nonews-news, kourdistoportokali, taxaliamas, sandentrepeste, pressgr, realgr, protagongr, newsbeast, tvx,sivylla, kwlogria, 10lexeis, psilikatzou, sogal.blogspot,steirigr, fullepithesi, anergoidimosiografoivimatos, pamelouketo klp, που δεν μας επιτρέπει ο χώρος να παραθέσουμε.Tespa.

Το καθημερινό «Βήμα» δεν είπε  αντίο, αλλά εις το επανιδείν στο Διαδίκτυο.Θα κάνουμε chat και θα με αναγνωρίσετε από του Νοεμβρείου 2010 από το ψευδωνύμιον Stayros70 .

LOL -):-):-):-):-) "

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2001  ΟΛΙ ΡΕΝ

Καλό κουράγιο.


Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.

Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό...

Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.

Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.Καλό κουράγιο.



Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο. Καλό κουράγιο.

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011 , ΔΕΚΜΒΡΙΟΣ ,  ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ


- Οι δικηγόροι δεν θέλουν ακόμα να γίνει ανοιχτό το επάγγελμά τους, γιατί δεν έχουν πληρωθεί την αμοιβή τους για τη διαδικασία.

- Οι δικηγόροι δεν είναι αντίθετοι να είναι κλειστό το επάγγελμά τους, αλλά θέλουν να είναι ασκούμενοι στα ανοιχτά επαγγέλματα για μερικά χρόνια.

- Οι δικηγόροι δεν θέλουν να γίνει ανοιχτό το επάγγελμά τους, γιατί δεν μπορούν να κάνουν έφεση στην απόφαση να καταργηθούν τα κλειστά επαγγέλματα.

- Οι δικηγόροι δεν θέλουν να γίνει ανοιχτό το επάγγελμά τους, γιατί δεν μπορούσαν να παραστούν στην διαδικασία για τα κλειστά επαγγέλματα , επειδή είχαν άλλη δίκη.

-'Συνεχίζεται η ακρίβεια και το  Δεκέμβριο του 20101. Όλα ήταν πεσμένα στην αγορά 40%. Τόσο λένε όλοι στις κάμερες. Ούτε 39%, ούτε 41%

- Τόσο ψηλά εξακολουθούν οι τιμές στα μελομακάρονα,  που με τα λεφτά που έχεις, παίρνεις μόνο τα " μακάρονα"

-   Στους κουραμπιέδες με τις τιμές αυτές, αγοράζεις μόνο την άχνη.

- Νέο σύστημα κaθιέρωσαν τα ντελίβερι μετά τις απανωτές ληστείες. Επειδή είναι πολύ συχνές θα κουβαλάνε στα μηχανάκια τρεις πίτσες, από τις οποίες η μία θα είναι δώρο για τους κλέφτες.


- Αλλά και οι κλέφτες έχουν καλή ψυχή. Από τις τρεις πίτσες, αφήνουν μία για να πηγαίνουν οι πιτσαδόροι στην παραγγελία τους.

- Ορισμένοι είναι πάντως αδίστακτοι. Όχι μόνο κλέβουν τα ντελίβερι, αλλά τηλεφωνούν για να δώσουν την παραγγελία και λένε και την ακριβή οδό που θα βρίσκονται για να τους ληστέψουν : " Πλουτάρχου και Νίκης 12, έξω από την ΕΒΓΑ"

\- 1 στους 5 Έλληνες πράγματι είναι φτωχός

3 στους 4 Έλληνες είναι όμως πάμφτωχοι

και 1 στους 5 Έλληνες είναι πάμπλουτος.




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ