Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Το Μουντιάλ της χλιδής στο Κατάρ! Και ... γήπεδο στον Αστακό;

Στο Κατάρ, θα γίνει το Μουντιάλ του 2022,  θα κάνει και γήπεδο στον ... Αστακό; Βόμβα έριξε η ΦΙΦΑ που αποφάσισε να κάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο Κατάρ, που έχουμε τόσες και τόσες σχέσεις, αλλά και τόσα έγιναν με τις επενδύσεις πρόσφατα στον Αστακό.

Το Κατάρ θα κάνει γήπεδα στον Αστακό και στο Ελληνικό. Αυτή είναι ...
η εκτίμηση του pamelouketo, πολλά γήπεδα, που θα μας σώσουν από τη  χρεωκοπία. Στα συν , ότι στην επιτροπή δικεδίκησης ήταν και ένας Έλληνας, ο  Αθανάσιος Μπατσίλας, που τους άνοιξε τα μάτια για να διεκδικήσουν τη διοργάνωση. Ανοίγουν και οι δουλειές για δημοσιογράφους, που θα πάνε στο Κατάρ, μετά τις απολύσεις τους εδώ.

Το Κατάρ πάει να κάνει το Μουντιάλ της Χλιδής. Για πρώτη φορά οι ομάδες δεν θα αλλάζουν ξενοδοχεία και προπονητικά κέντρα, αλλά όλα αυτά θα είναι σε απόσταση 30 λεπτών.

Ο φάκελος του Κατάρ τρέλανε τη ΦΙΦΑ. Μεταξύ άλλων υπήρχε  τεχνητό νησί με γήπεδο, ταχύπλοα ταξί, κατασκευή σιδηροδρομικού δικτύου, μετρό, κλιματισμός στο γήπεδο με φωτοβολταϊκά συστήματα, γήπεδα σε σχήμα ... κοχυλιού ( μήπως θυμίζει αυτό την .... Ελλάδα του 2004; ).