Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Ο Μένιος παραμένει Ευρωπαίος !

O μόνος που παραμένει Ευρωπαίος ,στους αγώνες του Παναθηναϊκού. Μένιος ( Σακελλαρόπουλος).

Και στην Κοπεγχάγη, σάρωσε με τις στιλιστικές του επιλογές .  Δικαιούται να λέει, ότι φόρεσε και πάλι το ευρωπαϊκό του κοστούμι.

 Και τα ρεπορτάζ του βέβαια καταπληκτικά.  Ξέραμε ανά πάσα στιγμή  πόση είναι η υγρασία στο γήπεδο ( βοηθούσε βέβαια σε αυτό και ο Αλέξης Σπυρόπουλος! ) Ο Μένιος είναι...
 εμβληματική μορφή στα ταξίδια του Παναθηναϊκού.

Κοντά 30 χρόνια τώρα, δεν έχει χάσει  ούτε ένα  παιχνίδι, με την επιφύλαξη αν έγινε αυτό τελευταία, όταν έσπασε το πόδι του, σε γύρισμα .. διαφημιστικού για το Μέγκα. Αν ήξερε η ΟΥΕΦΑ το οδοιπορικό του , σίγουρα θα τον τιμούσε. Πριν ταξιδεύσει, διαβάζει πολύ καλά, τα δελτία καιρού στις πόλεις που θα πάει. Είναι και ο δημιουργός του ευρωπαϊκής ανταπόκρισης, που πάντα ξεκινάει με τον καιρό!

Ο Μένιος είναι ... Πειραιώτης, για όσους δεν το γνωρίζουν. Είναι και συγγραφέας, αρκετών βιβλίων, που τα περισσότερα  δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Tα γράφει τις νύχτες μετά τη δουλειά του,  Κάθε παρουσίαση βιβλίου του, είναι φοβερό event! 

Καιρός λοιπόν είναι να γράψει νέο βιβλίο, τα "30 χρόνια ταξίδια" μετά το "20 χρόνια ταξίδια" , που περιγράφει τις αποστολές και φοβερά στιγμιότυπα με τους συναδέλφους του ( όσα... πρέπει).
Βιβλιογραφία


Θα πεθάνεις ρε!

The Game Boy

20 χρόνια ταξίδια με τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη

Η νύχτα της Λώρας

Μαύρο φιλί

Φεγγάρι από πέτρα