Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

"Μαζί το γράψαμε" . Το βιβλίο Πάγκαλου, που κυκλοφορεί σήμερα


Nα μας συγχωρεί ο κ. Πάγκαλος, αλλά θέλουμε να διαφημίσουμε  πολύ το βιβλίο του, που θα παρουσιάσει σήμερα, αλλά αυτός δεν μας βοηθάει.

Κοιτάξτε τον τίτλο του Βιβλίου: " Με τον Ανδρέα, στην Ευρώπη.". Μσ είναι δυνατόν; Να μη γράψει ένα βιβλίο "Με τον Σημίτη στα Ιμια" να γίνει μπεστ σέλερ από την πρώτη μέρα; Να μη γράψει ένα βιβλίο "Με τον Γιώργο...
 στην   Ευρώπη " να κάνει 500 εκδόσεις,  αφού σίγουρα θα υπάρχει και το περίφημο κεφάλαιο "Μαζί τα φάγαμε"..

Έστω κι έτσι, προωθούμε το βιβλίο του αντιπρόεδρου. Που περιλαμβάνει και  μια αποκάλυψη - σοκ . « Πότε άρχισα να παχαίνω».   Μας λύνει όλες τις απορίες του.  Ποιος φταίει για το πάχος του ; Ο Ανδρέας Παπανδρέου, που τον έκανε υπουργό Εμπορίου ( αν και όλοι θα υποθέσατε, ότι πάχυνε επειδή "μαζί τα φάγαμε" ).

Ο Πάγκαλος γλαφυρότατος, γράφει πως αυτή η πρώτη κυβερνητική θέση του τον οδήγησε στο να παχύνει, αφού ήταν η πρώτη φορά που ανελάμβανε μεγάλες ευθύνες και αυτός με τη σειρά του, έτρωγε ό, τι έβρισκε μπροστά του:

«Προσωπικά έπαθα  μεγάλη ζημιά. Επάχαινα περίπου μισό κιλό την εβδομάδα, με αποτέλεσμα στον ενάμιση χρόνο που έμεινα εκεί περίπου να πάρω καμιά εικοσαριά κιλά. Η νεανική μου ευλυγισία ανήκε πλέον οριστικά στο παρελθόν. Ο λόγος ήταν ότι πήγαινα στο υπουργείο μεταξύ 7.30 και 8 το πρωί και έφευγα το βράδυ κατά τις 10 ή 11,καταναλώνοντας το μεσημέρι και άλλες ώρες σάντουιτς και κάθε είδους αηδέστατα fast food τα οποία αγόραζα στα περί την πλατεία Κάνιγγος μαγαζιά και επότιζα με κόκα κόλες ή μπίρες».

Λύθηκε το θέμα και το pamelouketo, κάνει και τη σχετική λεζάντα στον αντιπρόεδρο, διαφημίζει το βιβλίο, που ελπίζει ότι θα γίνει  μπεστ σέλερ , τουλάχιστον στις περιοχές κοντά στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Εχει και ένα πλεονέκτημα, το βιβλίο που κυκλοφορεί σήμερα. Εχει τον υπότιτλο: "Μαζί το γράψαμε".