Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Επτάρα έριξε ο ΑΟ Στειρίου!

Πετάει ο ΑΟ Στειρίου , πετάει στο γήπεδο , πετάει και γκολ. Σταμάτησε στα ... 7 στον αγώνα με τον Αθλητικό Σύλλογο Παύλου, το Σάββατο, στο γήπεδο του Διστόμου, μέσα σε αποθέωση. Το τελικό 7-2 μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αλλά σταματήσαμε για να λέμε "και τα 7 γκολ ήταν υπέροχα".

Η ομάδα  του Παύλου, προσπάθησε και ήταν μαχητική, αλλά δεν την έσωνε, έστω κι αν ήταν του... Πέτρου και Παύλου αυτή τη μέρα. Το Στείρι, που..
αγωνίζεται στη Β' Βοιωτίας - και έχει βγάλει παικταράδες , αλλά  και έχει τώρα μεγάλους μπαλαδόρους, - βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα .

Την  προηγούμενη βδομάδα νίκησε την Αγία Άννα εκτός έδρας με 3-2, και έβαλε τα τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, μέσα στα Κούκουρα ( ιστορική  " νίκη των Κουκούρων". που θάλεγε ο Μπελόγιαννος).

Η ομάδα του Δημήτρη Ματθαίου , όπως διαβάζουμε στο πάντα ενημερωμένο blog του Εκπολιτιστικού Συλλόγου  Στειρίου ( http://stirion1982.blogspot.com/ )  εκπλήσσει φέτος, αλλά θα δείτε του χρόνου.

Πάμε καλά βαθμολογικά, αλλά τη βαθμολογία δεν τη βάζουμε ακόμα εδώ στο pamelouketo , επειδή μας διαβάζουν πολλοί και θα τη βάλουμε όταν ανέβουμε ακόμα περισσότερο.

Φόρτσα ΑΟΣ!