Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Συνέντευξη Καραγκούνη: Πως πλακώθηκα με τον Λέτο!

Ο  Γιώργος Καραγκούνης μίλησε αποκλειστικά στο pamelouketo για το χοντρό επεισόδιο που είχε σήμερα με τον Σεμπάστιαν Λέτο. Για
Η πλήρης συνέντευξη - ποταμός του "Κάρα":
-Γιώργο γεια σου

"Ευχαριστώ για την ερώτηση"

- Βλέπω μώλωπες στο πρόσωπο. Τι συνέβη με τον Λέτο;

" Κοιτάξτε.. Δεν έγινε τίποτα με τον κύριο  Λέτο. Απορώ με αυτά που λέγονται. Αλλά ρωτήστε με περισσότερα..."

- Λέγεται ότι σε γρονθοκόπησε

"Ευχαριστώ για την ερώτηση. Είναι ασύστολη αλήθεια αυτό... Αλλά ρωτήστε περισσότερα..."

- Λέγεται επίσης, ότι του έκανες ένα άγριο μαρκάρισμα, έπεσε κάτω και όταν σηκώθηκε σε πλάκωσε στις μπούφλες.

 "Ευχαριστώ για την ερώτηση. Κοιτάξτε... Εμείς στον Παναθηναϊκό είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια, γιατί έχουμε και τον ίδιο Πατέρα... Ήταν το 28 λεπτό του διτέρματος, του αγαπημένου μας παιχνιδιού στην  Παιανία , Έλληνες - Ξένοι,  όταν ο κύριος Λέτο, πήρε την μπάλα αριστερά, και έκανε μια από τις γνωστές του επιθέσεις. Αυτές δηλαδή, που παίρνει την μπάλα, σκύβει το κεφάλι, πάει στη γραμμή, την κρατάει, δίπλα του είναι δύο συμπαίκτες μόνοι και δεν τη δίνει ο μαλάκας , μέχρι να τη χάσει. Σήμερα στο 28 του διτέρματος το παράχεσε ο κύριος Λέτο. Είχε 4 λεπτά με το ρολόι που κρατούσε την μπάλα. Οι μισοί παίκτες είχαν πάει να κατουρήσουν και εγώ θα πήγαινα να κατουρήσω,αλλά ήμουν αντίπαλός του και ήθελα να δω τι θα κάνει και που την φτάσει. Από δίπλα του οι συμπαίκτες είχαν εξοργιστεί. "Δώσε ρε νούμερο την μπάλα" του έλεγε ο κύριος  Σισέ "μα ποιός είσαι, ο Μιραλάς" τον δούλευε ο κύριος Σαριέγκι, " μην την παίζεις άλλο" τούλεγε ο κύριος Σιμάο , και ο Πλεσίς, δεν καταλάβαινε τίποτα και άρχιζε να παίζει τάβλι με τον κύριο Καντέ. Ο παππούς ο κύριος Φερέιρα, δεν πίστευε αυτό που έβλεπε και πήρε τηλέφωνο τον κύριο Φρέιτας, για να μάθει αν τόχει ξανακάνει.Εγώ τον είχα αντίπαλο τον κύριο Λέτο, και μου φωνάζει ο κύριος Λουκάς Βύντρας, που είμασταν στους Ελληνες, "ρίχτου μία ρε" και ΄μου λέει ο Σισέ που ήταν στους ξένους "καθάρισέ τον να τελειώνουμε  με δαύτον, να πάω σπίτι να παίξω με τα αυτοκίνητα".

- Και λοιπόν;

" Ευχαριστώ για την ερώτηση. Παίρνω φόρα τότε από την άλλη άκρη του γηπέδου και πέφτω πάνω του, μπουμμμμμμμμμμ  και τον ρίχνω κάτω."

- Μετά;

" Ευχαριστώ για την ερώτηση. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα, γιατί μου τράβηξε γροθιά, τι γροθιά, σιδηρογροθιά ήταν , και μετά μερικές ακόμα, αλλά αυτά συμβαίνουν στις ομάδες και λυπάμαι γιατί κάποιοι θέλουν να διογκώσουν το  συνηθισμένο επεισόδιο που είχα με τον Σεμπάστιαν, που είναι πολύ καλός φίλος και πολύ καλός παίκτης.  Στον Παναθηναϊκό, είμαστε όλοι μια γροθιά.Τώρα   αν έπεσαν μερικές γροθιές παραπάνω, συμβαίνουν αυτά. Ευχαριστώ για την ερώτηση"

Αυτα μας δήλωσε ο κύριος Γιώργος Καραγκούνης, είμαστε σε αναζήτηση του κυρίου Λέτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Καραγκούνης: Πως πλακώθηκα με τον Λέτο!
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/blog-post_7165.html#more