Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι: Γυρίζουν Πατέρας - Βγενόπουλος

Τo pamelouketo είχε προγραμματίσει να γράψει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι. Αλλά η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία. Είδαμε το πρωί ένα ωραιότατο παραμύθι στην Sport day, που  τόγραψαν Πατέρας και Βγενόπουλος. Τύφλα νάχει ο Χανς Κρίστ Αντερσεν.

" Mια φορά και ένα καιρό, άφησαν ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν δυναμικά  μάλιστα στον Παναθηναϊκό οι Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος.

Τα δύο παιδάκια είδαν ότι δεν...
 πολυασχολήθηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την αποχώρησή τους, αντίθετα είπαν στο καλό και να μας γράφετε και έκαναν κωλτούμπα τα καλά παιδάκια.
Είπαν λοιπόν τα καλά παιδαάκια, ότι " ο Πατέρας ήδη δέχεται πιέσεις ώστε να ασχοληθεί και πάλι με τα κοινά της ομάδας και σίγουρα το όνομα του δεν θα “εξαφανιστεί” από την επικαιρότητα μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, όταν και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος"

Και είπαν  και ένα άλλο παραμυθάκι,   ότι " είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και ο Ανδρέας Βγενόπουλος.Μάλιστα, χθες συνεργάτες του μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριζαν: “Βιάστηκαν να καταδικάσουν τον Βγενόπουλο. Θα εκτεθούν διότι θα επιστρέψει. Και αυτή τη φορά θα επιστρέψει με άλλες προϋποθέσεις ώστε να μπορεί μόνος του να αποφασίζει στον Παναθηναϊκό".

Καλό το παραμύθι, όμως δεν έχει δράκο και χρήματα.

Και έζησαν αυτοί καλά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού , καλύτερα.