Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Μεγάλο αφιέρωμα του Ριζοσπάστη στους " Αγανακτισμένους"

Πέντε ολόκληρες σελίδες αφιερώνει σήμερα ο " Ριζοσπάστης"  στη μεγάλη διαδήλωση των "Αγανακτισμένοι" στο Σύνταγμα και στις άλλες πλατείες της  χώρας. Υπάρχει ακόμα ειδικό ένθετο με 182 φωτογραφίες από τους πολίτες που ξεκουνήθηκαν επιτέλους από τους καναπέδες και παρουσιάζει με λεπτομερέστατο τρόπο τι διαφορετικό έγινε χθες σε όλη την Ελλάδα ενάντια στο Μνημόνιο, στα φριχτά μέτρα .

Χιλιάδες εργαζόμενοι , άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, σπουδαστές , γυναίκες, φτωχοί αγρότες , τονίζει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της σήκωσαν ασπίδες προστασίας στα μέτρα της πλουτοκρατίας και σήμανε πανεργατικός και όχι μόνο ξεσηκωμός ενάντια στη μεγάλη ληστεία της κυβέρνησης και της συμμορίας του ΔΝΤ.

Κεντρικό σύνθημα το "Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε απο δω, ούστ", "Κλέφτες, κλέφτες" , διαβάστε μέσα τα 1658 συνθήματα που ρίχνει πλέρια την κυβέρνηση των Βρυξελλών. Ο Ριζοσπάστης θα έχει και έκτακτο φύλλο σήμερα, για τον ξεσηκωμό.

Φυσικά....
άλλη εφημερίδα διαβάζουμε. Δείτε απλά το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη. Ούτε μια λέξη για το τι έγινε χθες στις πλατείες της Ελλάδας. Έγραψε ιστορία. Κάντε κλικ και δείτε καλά τα θέματα.

ΣΧΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ
Τι είπε ο Πεταλωτής για τις κατσαρόλες στο Σύνταγμα
Αγανακτισμένη η Παπαρήγα με τους "Αγανακτισμένους".
Εδώ Φτωχοκομείο, Εδώ φτωχοκομείο