Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητοί Στρος Καν και Όλι Ρεν, σας προσκυνάμε , στα τσακίδια - H ομιλία Σαμαρά στη Βουλή

ΣΑΝ Δρ.  ΤΖΕΚΙΛ ΚΑΙ Μίστερ ΧΑΙΝΤ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΊ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ


Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαρά, για την υποδοχή των κυρίων Στρος Καν και   Όλι Ρεν, είναι έτοιμη . Το pamelouketo εξασφάλισε την ομιλία Σαμαρά:

" Αγαπητέ κύριε Στρος Καν, αγαπητέ  κύριε Όλι Ρεν, σας προσκυνάμε!

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,  στα τσακίδια!

Συγγνώμη κυρίες και κύριοι της Ελληνικής Βουλής, για τη διπλή γλώσσα που...
 χρησιμοποιώ. Αλλά δεν  ξέρω ποια είναι η γλώσσα για να υποδεχθώ τους κυρίους Στρος Καν , Όλι Ρεν. Τη σκληρή γλώσσα που χρησιμοποιώ γι αυτούς στο εσωτερικό, αλλά τη συγκαταβατική που χρησιμοποιώ στο εξωτερικό, όταν είμαι με τος μέρος του ; Βρήκα , όμως, κυρίες και κύριοι, τη λύση. Θα μιλήσω διπλή γλώσσα. Θα είμαι και ο δόκτωρ Τζέκιλ και ο Μίστερ Χάιντ

.Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,  απορώ για το θράσος να πατήσετε εδώ μέσα. Εϊναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει δεχτεί αυτή η χώρα.

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,  είναι η μεγαλύτερη τιμή που έτυχε αυτη η χώρα. Σας υποδεχόμαστε εδώ στο εληνικό κοινοβούλιο, και σκύβουμε ευλαβικά το γόνυ μας , σας υποδεχόμαστε μετά Βαΐων και κλάδων.

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,  σας κοιτάζω στα μάτια και μου έρχεται να σας πω ΅ντροπή σας , ρε ξεφτιλισμένοι΅

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,  σας κοιτάζω στα μάτια και διακρίνω τη λάμψη για ένα καλύτερο αύριο της Ελλάδας. ταπεινός μπροστά σας

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,  η σωστή ενέργεια που θα έπρεπε να κάνει αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής, θα ήταν να χτυπήσει το κουδούνι και οι αστυνομικοί της Βουλής, να σας πετάξουν έξω

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν,η σωστή ενέργεια που θα έπρεπε να κάνει αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής, θα ηταν να μας καλέσει όλους, να σας πάρουμε στους ώμους μας και να σας περιφέρουμε θριαμβευτικά στην αίθουσα.

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν, η ντροπή που έχω αυτή τη στιγμή, που πατάνε οι δυνάστες μας το πόδι τους στη Βουλή, θα έπρεπε να με κάνει να καταπιώ 345 λεξοτανίλ , να τεζάρω και να περάσω στην  ιστορία.

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν, σας αγαπώ!

Κύριε Στρος Καν και  κύριε Όλι Ρεν, στο διάολο γουρούνια! Ουστ!

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ!



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

40 ΚΑΝΟΝΙΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΙ ΡΕΝ ΚΑΙ ΤΡΟΣ ΚΑΝ

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/40.html

"  Καλό Κουράγιο» - Η ομιλία Όλι  Ρεν στη Βουλή
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/12/blog-post_05.html#more