Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τίτλοι για Λάζαρο και Μιραλάς

Τις τελευταίες ημέρες ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Μιραλάς, με την απόδοσή τους και τα γκολ, έχουν δώσει αμέτρητα πρωτοσέλιδα με τα ονοματά τους. Ο Λάζαρος έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο Περιστέρι , ο Μιραλάς έβαλε δύο με τον Πανιώνιο.

Για  να μην ψάχνουν σε εφημερίδες και σάιτι  καταγράψαμε όλους τους τίτλους, γιατί ...

Τα προφυλακτικά της οργής

Με καθυστέρηση τα κανάλια, ανακάλυψαν σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο 2% μπροστά από τη ΝΔ και συγκεκριμένα 1, 8%,  και πέρασε τρία- τέσσερα μέτρα κάτω από τον πήχη. Δεν αποκλείεται ο κ. Παπανδρέου να ξανακάνει διακαναλική και να ξαναφοβερίσει με εκλογές , αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο.

Όσοι έχασαν τις ειδήσεις και έβλεπαν ποδόσφαιρο, καλά έκαναν γιατί τα πιο σημαντικά που είδαν οι 248 ρεπόρτερς του pamelouketo ήταν αυτό που τόνισε  ο κ. Τράγκας.

 Ο Τράγκας πληροφόρησε τον κ. Χατζηνικολάου,  ότι βρέθηκαν στις κάλπες, κρεμμύδια, προφυλακτικά και ...

Μητσοτάκης: " Σύντροφοι και συντρόφισσες"...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το μήνυμα του κ. Κ: Μητσοτάκη, που προεκλογικά είχε δηλώσει ότι στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές:

΅Σύντροφοι και συντρόφισσες.
Είμαι βαθιά συγκινημένος για το μεγαλειώδη θρίαμβο του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Πλέριος από χαρά, απευθύνομαι στους συντρόφους και τις συντρόφισσες , που...

Ψινάκης: " Σας ευχαριστώ, όλες " ! Πρώτη δήλωση μετά το θρίαμβό του

 Και τώρα  κυρίες και κύριοι, η πρώτη  δήλωση  του Ηλία Ψινάκη,  που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την καταμέτρηση των σταυρών είναι  πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, στο 1ο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας . Η δήλωση του Ηλία Ψινάκη, που μεταδόθηκε πρώτα από το pamelouketo.blogspot.com, είναι η εξής:

΅Γλυκές μου, τι να σας πω... Μούρχεται να σας αγκαλιάσω μία μία και να σας φιλήσω  γιατί με πήρατε...

Το ΔΣ του κόμματος της Αποχής- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μετά το θρίαμβο που πέτυχε η Αποχή  ( με κεφαλαίο Α) συγκροτήθηκε  σήμερα σε σώμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της "Αποχής " , που αποκαλύπτει το pamelouketo.blogspot.com είναι τo εξής:

Πρόεδρος: Δημήτρης Παραλίας

Αντιπρόεδρος Α': Πέτρος Εσπρέσος

Αντιπρόεδρος Β' : Μαρία Γιαμπανάκη

Γενικός Γραμματέας:

Το χρονικό των έξαλλων πανηγυρισμών Σαμαρά

Πολλοί παραξενευτήκαμε με τον έξαλλο τρόπο που πανηγύρισε ο Αντώνης Σαμαράς τα αποτελέσματα. Ήταν φανερό, αλλά και στο μήνυμά του και στις φωτό ο αρχηγός της ΝΔ, είναι τόσο, τόσο χαρούμενος με τα αποτελέσματα, που μάλλον ξενίζει, τι ξενίζει, όλοι είπαμε, ΅τι έγινε, έπαθε τίποτα ο Αντώνης; Τίποτα ληγμένα λεξοτανίλ;

Η Αλήθεια είναι ότι ο κ. Σαμαράς, έτσι ένιωσε με τα αποτελέσματα και έτσι το πανηγύρισε. Το pamelouketo έχει το πλήρες χρονικό των πανηγυρισμών το βράδυ της Κυριακής:

7.00  Κλείνουν οι κάλπες. Σηκώνεται από την καρέκλα και χοροπηδάει

7. 45 :Ανεβαίνει πάνω στην καρέκλα και χοροπηδάει

8.22 Έρχεται το πρώτο αποτέλεσμα από το Άνω  Κουτσοχώρι Κιλκίς. Ανοίγει τα παράθυρα της Ρηγίλλης και...

Παπανδρέου: Προς θεού, όχι πρόωρες εκλογές!

Μέσα στην καλή χαρά  ήταν ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά την εκτίμηση του οριστικού αποτελέσματος και ήταν ένας από τους 18 αρχηγούς κόμματος που πανηγύρισαν σήμερα.

 Ο  κ. Παπανδρέου,  τόνισε, συνεχίζουμε την πορεία μας, για να ολοκληρώσουμε την καταστροφή της χώρας, και με τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, ο οποίος όπως αποδείχτηκε στις εκλογές, όχι μόνο βάζει πλάτη στα δύσκολα , αλλά και στήνει και κώλο αν χρειαστεί.

Ο   πρωθυπουργός έκλεισε το θέμα  των πρόωρων εκλογών, αλλά δεν απέκλεισε να το επαναφέρει σύντομα, γιατί αποδείχθηκε ότι πιάνει στους Έλληνες, που δεν θέλουν διλήμματα , παρά μόνο το ΔΝΤ.


 Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι " μπροστά μας έχουμε μεγάλες προτεραιότητες" και πίσω ένα μεγάλο αγγούρι,  επαναλαμβάνοντας...