Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τα προφυλακτικά της οργής

Με καθυστέρηση τα κανάλια, ανακάλυψαν σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο 2% μπροστά από τη ΝΔ και συγκεκριμένα 1, 8%,  και πέρασε τρία- τέσσερα μέτρα κάτω από τον πήχη. Δεν αποκλείεται ο κ. Παπανδρέου να ξανακάνει διακαναλική και να ξαναφοβερίσει με εκλογές , αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο.

Όσοι έχασαν τις ειδήσεις και έβλεπαν ποδόσφαιρο, καλά έκαναν γιατί τα πιο σημαντικά που είδαν οι 248 ρεπόρτερς του pamelouketo ήταν αυτό που τόνισε  ο κ. Τράγκας.

 Ο Τράγκας πληροφόρησε τον κ. Χατζηνικολάου,  ότι βρέθηκαν στις κάλπες, κρεμμύδια, προφυλακτικά και ...
τυρόπιτες. Αυτό όμως ήταν αναμενόμενο, διότι η είδηση είναι ότι έπαιρναν τα κρεμμύδια, τα προφυλακτικά και τις τυρόπιτες οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα πήγαιναν λόγω της κρίσης στα σπίτια τους.

Ένας εκλογικός αντιπρόσωπος έκανε σεξ
μάλιστα με τη φίλη του, με ένα προφυλακτικό, που πάνω έγραφε ΅Φέρτε πίσω τα κλεμμένα" και ένα άλλο έλεγε " ¨οσο νυχτώνει η κάλπη μεγαλώνει"

Στο ίδιο κλίμα ήταν και ο ΑΝΤ1, όπου ο ρεπόρτερ μετέδωσε ότι ο κ. Μπουτάρης, θα ζητήσει τη βοήθεια παλιών του φίλων. Προφανώς ο κ. Μπουτάρης που έχει υποσχεθεί πορνό στους Θεσσαλονικείς, θα προσφύγει στη βοήθεια του κ. Γκουσγκούνη.

Πιο διακριτικός ήταν ο Μανόλης Καψής, που είπε ότι ο κ. Παπανδρέου, πήδηξε τον σκόπελο, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.