Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Παπανδρέου: Προς θεού, όχι πρόωρες εκλογές!

Μέσα στην καλή χαρά  ήταν ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του μετά την εκτίμηση του οριστικού αποτελέσματος και ήταν ένας από τους 18 αρχηγούς κόμματος που πανηγύρισαν σήμερα.

 Ο  κ. Παπανδρέου,  τόνισε, συνεχίζουμε την πορεία μας, για να ολοκληρώσουμε την καταστροφή της χώρας, και με τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, ο οποίος όπως αποδείχτηκε στις εκλογές, όχι μόνο βάζει πλάτη στα δύσκολα , αλλά και στήνει και κώλο αν χρειαστεί.

Ο   πρωθυπουργός έκλεισε το θέμα  των πρόωρων εκλογών, αλλά δεν απέκλεισε να το επαναφέρει σύντομα, γιατί αποδείχθηκε ότι πιάνει στους Έλληνες, που δεν θέλουν διλήμματα , παρά μόνο το ΔΝΤ.


 Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι " μπροστά μας έχουμε μεγάλες προτεραιότητες" και πίσω ένα μεγάλο αγγούρι,  επαναλαμβάνοντας...
 την ανάγκη ΅συστράτευσης όλων΅. Δηλαδή να πάνε όλοι αύριο να κλείσουν η περαίωση και αυτά  που είπαμε την Παρασκευή, δεν σημαίνει ότι σας την χαρίσαμε,αλλά κερδίσαμε και την πήραμε πίσω.
«Με αυτές τις εκλογές κάναμε το πρώτο βήμα της μεγαλύτερης αποκέντρωσης των εξουσιών» ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του, αλλά αυτό δεν το κατάλαβε ο Ραγκούσης, ο οποίος του πατούσε το πόδι του  πρωθυπουργού, αλλά δεν μας το έδειχναν οι κάμερες.

Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι  " ανέλαβε το τιμόνι της χώρας στην πλέον δύσκολη περίοδο στην ιστορία της χώρας"  για αυτό το πάει φουλ στα βράχια, αλλά κι αυτό θα του το συγχωρήσουν οι Έλληνες, οι οποίοι το μόνο που τους νοιάζει είναι η απαγόρεευση του καπνίσματος, αλλά όχι η απαγόρευση  του φαγητού .

«Όλοι θυσιάσαμε κάτι από τη ζωή μας, για να εξασφαλίσουμε το μείζον: τη συνέχεια της χώρας, το δικαίωμα στην ελπίδα» τόνισε και να είσαστε μέσα να δείτε  πως γελούσε όταν το έγραφε, ενώ του το υπαγόρευε η κ. Μέρκελ.

Αναφερόμενος σε όσους συνειδητά απείχαν, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι το φαινόμενο του θερμοκηπίου στις εκλογές, πρέπει να προβληματίσει, ωστόσο, "σήμερα γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα, κατά συνέπεια στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς"  και οχι οι μισοί Ελληνες που πήγαν στις παραλίες. . ΅Αυτές  δεν ήταν εκλογές, αλλά Δεκαπενταύγουστος "τόνισε ο πρωθυπουργός.