Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ο αγώνας Κυπέλλου Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ ( 1-1)



Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ο αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ , που μεταδόθηκε  από το συνδρομητικό κανάλι Conn x tv του ΟΤΕ, για να μη μπορεί να μη το βλέπει όλη Ελλάδα, αφού ήταν  πολύ κακό το θέαμα , έπεσε ξύλο και δεν βλεπόταν  με τίποτα . Σύμφωνα με πληροφορίες  το αποτέλεσμα είναι  1-1 και όλα θα κριθούν στην Τούμπα.

Η ΕΠΟ έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του Κυπέλλου στη Conn x tv του ΟΤΕ, που σαρώνει αφού έχει ξεπεράσει τις 35000 συνδρομητές.  Η υπέροχη συνδρομητική υπηρεσία σε ..
πολλά μέρη της Ελλάδας, και να θέλει κανείς, δεν μπορεί να γίνει συνδρομητής της, γιατί δεν πιάνει το ίντερνετ εκεί, ενώ η ΕΠΟ κάνει ότι μπορεί για να ταλαιπωρήσει θαυμάσια τον κόσμο, έναντι κάποιων εκατομμυρίων βέβαια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 1- 0 με γκολ του Μοντέστο, στις καθυστερήσεις , ενώ το ημίχρονο έκλεισε αποθεωτικά με φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο στη φυσούνα μεταξύ των παικτών. Από  ένα δοκάρι είχαν  σε αυτό το διάστημα Μοντέστο και Γκαρσία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αποβλήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟ κ, Μάκης Χάβος, στο πρώτο ημίχρονο.  Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 73 με τον Βιερίνια. Πέναλτι δεν δόθηκε μετά και το ματς έληξε 1-1, αλλά  τα δοκάρια ήταν 3-1, αφού ο Ολυμπιακός είχε δύοακόμα με Τοροσίδη και Ζαιρί.

Πάντως σωστά, όπως είπαμε , δεν το έβλεπε όλη η Ελλάδα το ματς , γιατί το έχει ξαναδεί το έργο. Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρχή του αγώνα, ένας βοηθός δέχθηκε κέρμα και ξάπλωσε κάτω με αποτέλεσμα να γίνει διακοπή του αγώνα για μερικά λεπτά.