Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Σισέ πάει και για πρόεδρος του ΠΑΟ;

ΝΙΚΕΣ ΚΑΡΜΠΟΝ  ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

" Νίκες καρμπόν". Τουλάχιστον 1234 φορές θα γραφτεί η φράση αυτή για τις νίκες του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού με 4-2 και τις ανατροπές που έκαναν στους αγώνες με Καβάλα και Πανσερραικό.

"Νίκες καρμπόν" , λέμε κι εμείς  και λέμε τα 5 στοιχεία ,  που επισημάναμε από αυτούς τους αγώνες:
1.  O Σισέ δύο γκολ, έδωσε τις πάσες στα άλλα δύο, υστέρησε  χαρακτηριστικά .Τι να πούμε άλλο;   Τα κάνει όλα. Μήπως να μπει και πρόεδρος στον ΠΑΟ ;

2.  Πολύ καλός ο Γεωργιάδης του Πανσεραικού, με τα δύο γκόλ. Αρχισαν  όμως να τον συγκρίνουν στον Πειραιά, με τον... Γκαλέτι! Πάει για "κάψιμο" !

3.  Οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δόθηκε σε βάρος τους. Δικαιολογημένα γιατί αυτό είναι σπάνιο φαινόμενο. Έχει να συμβεί από το 1957, αν θυμάμαι καλά, να δοθεί πέναλτι, από διαιτητή σε βάρος των δύο ομάδων, την  ίδια αγωνιστική.

4.  Οι παίκτες του Ολυμπιακού, πραγματικά ξαφνιάστηκαν από το πέναλτι σε βάρος τους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δεν ήξεραν πως να στηθούν στις θέσεις , όταν το χτυπούσε ο Γεωργιάδης. Μπορεί αν το απέκρουε ο Πάρντο, να έτρεχαν να το βάλουν, συνηθισμένοι από τα πέναλτι που χτυπάνε.

5 , Πολύ καλός  ο Κατσουράνης. Είχαμε να τον δούμε τόσο καλό, από την ερμηνεία του στο " Ρόδα, Τσάντα και κοπάνα 2 " που παίζει σαν γκεστ σταρ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, έπρεπε να μεταδώσει τον αγώνα !

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_107.html#more