Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ο Χατζηνικολάου κι ο έρωτας Τζαβάρα και... Βάσως (Τσόνογλου) !


Ποιος το περίμενε ότι θα κλέψει τη δόξα του γίγαντα  και μεγάλου νικητή της χθεσινής τηλεοπτικής βραδιάς Κώστα Τζαβάρα, η "άσημη" , μέχρι απόψε στις 8.23, όταν βγήκε στα παράθυρα του Χατζηνικολάου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , Βασιλική Τσόνογλου;

Πρώτη φορά είπε ο Χατζηνικολάου, ότι του συμβαίνει αυτό.  Ποιό; Είχαμε, δύο σουρεαλιστικούς παράλληλους μονολόγους.  Χατζηνικολάου και Τσόνογλου. Θεατρικούς , όμως  μονόλογους με σπαρταριστό γέλιο.

Κάτι τέτοιο είχαμε...
 δει πριν τρία χρόνια,  σε ένα  καταπληκτικό  επιθεωρησιακό σκετς με Φασουλή - Ζουγανέλη, που μιλούσαν και οι δύο μαζί, παράλληλα, χωρίς να ακούει τι λέει ο ένας στον άλλο. Λεγόταν "Στην κοσμάρα τους".

Στην  κοσμάρα της και η  Τσόνογλου , που έλεγε διάφορα ακατάληπτα για την Εξεταστική Επιτροπή όπου είναι μέλος της. Στον κόσμο του και ο Χατζηνικολάου , που επέμενε να ρωτάει επί 15 λεπτά, γιατί παραπέμπεται ο Παπαθανασίου για τη Ζίμενς, αφού η Τσόνογλου έλεγε ότι θα του το πει, αλλά τελείωνε το δελτίο και δεν το έλεγε!

Μόνο καπνούς από τη  μύτη δεν έβγαλε ο Χατζηνικολάου. Από μέσα του, θα χαιρόταν  βέβαια που πήρε τη ρεβάνς για το σώου που είχαν χθές  στο Μέγκα.

Όταν βγήκε επιτέλους και ο Τζαβάρας καλωδιωμένος από τον Πύργο είπαμε:  " Αυτό είναι ! Θα γίνει χαμός τώρα με την  Τσόνογλου !".

Λάθος φοβερό. Από το πρώτο δευτερόλεπτο, αποκαλύφθηκε ένας ... σφοδρός έρωτας που είχε πλεχθεί στις ατέλειωτες ώρες των συνεδριάσεων της Εξεταστικής Επιτροπής!

 Ο Τζαβάρας παραλίγο να ... λιώσει  μόλις ρον έβαλανα να απαντήσει στη βουλευτή Βοιωτίας , ενώ  Τσόνογλου μαλάκωσε από τον καβγά με το Χατζηνικολάου και γελούσε γλυκά. Το πιάσαμε όλοι το υπονοούμενο και βέβαια το είπε και ο Χατζηνικολάου, για τον έρωτα που αποκαλυπτόταν μπροστά στα μάτια  μας...

Εντάξει, τα παραείπαμε, αλλά ποιος δεν χάρηκε για την τόσο ευγενική και αγαπησιάρικη αντιπαράθεση, σε σχέση με τις αγριοφωνάρες χθες;

 Όταν μάλιστα, ο  Κώστας Τζαβάρας  άρχισε να  μιλάει στη Βασιλική Τσόνογλου, σε ενικοπληθυντικό και να την  λέει "Βάσω" και "Βάσω" , δεν θέλαμε να ακούσουμε τίποτα άλλο. Τα είχαμε δει όλα στην υπόθεση Ζίμενς

Δείτε το " διάλογο "  Χατζηνικολάου- Τσόνογλου. Μετά  μίλησε και ο Τζαβάρας...




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ  ΚΑΙ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ, ΩΠΑ - ΩΠΑ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/o-n.html#more