Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ο Χατζηνικολάου ( δεν ) έχει απόψε καλεσμένο τον Πάγκαλο για τα Ίμια !

Νοκ άουτ  οι δευτεριάτικες βραδινές  εκπομπές μπλα μπλα, από την επικαιρότητα. Η Νομική και η.. πράσινη ανάπτυξη, σε μια βραδιά με την Αίγυπτο να καίγεται και ούτε μια συζήτηση από τα ιδιωτικά κανάλια.

Απόψε όμως είναι ακριβώς 15 χρόνια , από τα γεγονότα των Ιμίων. Ακριβώς κι εντελώς. Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, 1996, είχαμε τα δραματικά γεγονότα στη βραχονησίδα, αλλά και τα.. τηλεοπτικά γεγονότα, σε μια απίστευτη εκπομπή του Μέγκα, όπου ....
ο Νίκος Χατζηνικολάου,  στο ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ καλούσε τον καλεσμένο Θ. Πάγκαλο,τότε υπουργό Εξωτερικών,  να πάει στη Βουλή, γιατί τον ζητάνε για ένα έκτακτο θέμα, τα Ιμια!!

Δεν ξέρουμε αν ο Χατζηνικολάου κάλεσε τον Πάγκαλο απόψε και δεν δέχτηκε  ( πιστεύουμε ότι θα πήγαινε , έχει άγνοια κινδύνου!). Χάθηκε όμως μια σπάνια ευκαιρία αναπαράστασης της αποχώρησης Πάγκαλου από την εκπομπή, που πήγε  καθυστερημένα στο... πολεμικό συμβούλιο!

Τώρα αν θέλετε να φάτε στη μάπα Αδωνι , Στρατούλη κλπ. δείτε τι έχουν οι ενημερωτικές εκπομπέςαπόψε


- " Πρόσωπο με πρόσωπο"  στις 21.30 στο Alter με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τι σηματοδοτεί για την πανεπιστημιακή κοινότητα η κατάληψη της Νομικής, αλλά και ποια είναι η επόμενη ημέρα μετά την απόπειρα σύνδεσης του μεταναστευτικού προβλήματος με τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα συζητήσουν εκπρόσωποι του πολιτικού, νομικού και πανεπιστημιακού χώρου.
Τόχουμε ξαναδεί το έργο στις ειδήσεις, πολλές φορές τις τελευταίες μέρες

- Λίγο αργότερα, στις 23.10, η Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη ασχολείται και αυτή με την κατάληψη της Νομικής. Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο βουλευτής της Ν.Δ., Νίκος Δένδιας, και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Μάκης Βορίδης.

- Ο ΣΚΑΙ κι αυτός μέσα στην επικαιρότητα. Οι "Νέοι φάκελοι"  φιλοξενούν στο πλατό της εκπομπής την Τίνα Μπιρμπίλη. Η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μιλάει στον Τάσο Τέλλογλου για όλα τα πολυσυζητημένα νομοσχέδια, τις εσωκομματικές αντιρρήσεις, αλλά και την πολυπόθητη ανάπτυξη πράσινη και μη.

Νατούρα να φύγουμε , όπως λάνσαρε πρώτο το ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ.

Περιμένουμε την " Ζούγκλα"  , μπας και σώσει την τιμή.Λόγω ... κόντρας με Πάγκαλο, κάτι θα δούμε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, ΙΜΙΑ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html