Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011

Ο πρωθυπουργός θα... μείνει στον ¨Αγιο Παντελεήμονα;

Ο πρωθυπουργός θα μείνει στον... Άγιο Παντελεήμονα; Έχει πάρει τις μικρές αγγελίες και ψάχνει. Οι περιοχές ενδιαφέροντός του   είναι  το Κέντρο , αλλά όχι το Κολωνάκι, η Πλάκα, η  Ρηγίλλης ούτε καν το Παγκράτι και το Μετς. Άγιος Παντελεήμονας, στην πλατεία πάνω.

Τώρα βέβαια τα περί μετακόμισης του πρωθυπουργού,  είναι προτάσεις της  ηθοποιού Άννας Βαγενά, που σκίζει χρόνια τώρα με το συνταρακτικό " Γάλα" του Κοτσικονούρη.

Έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό , όπως....
 δημοσιεύει η σημερινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  και τον προσκαλεί να δώσει το καλό παράδειγμα και να μετακομίσει ο ίδιος στο κέντρο της Αθήνας για να δει την κατάσταση που επικρατεί.

Η Βαγενά προσθέτει ότι οι πολιτικοί πρέπει να δουν από κοντά την εξαθλίωση της Αθήνας και όχι να ζουν σε πολυτελείς συνοικίες στα βόρεια και νότια προάστια.

Ο πρωθυπουργός είναι με τη " Χρυσή Ευκαιρία  στο χέρι, αυτή τη στιγμή. Πάντως, μπορεί να πάει και μέχρι τις υποβαθμισμένες περιοχές του Κέντρου, για να δει το "Γάλα" αφού είναι θεατρόφιλος- εκτός και από φανατικός σινεφίλ ( και μας κλείνει και τη θέα στην οθόνη !).