Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Συνέντευξη του εργολάβου, που θα αναλάβει το φράχτη στον 'Εβρο!

Μάχες μεταξύ εργολάβων για το ποιος θα αναλάβει την κατασκευή του φράχτη ή τείχους στον Έβρο. Πέφτουν κορμιά  και το πως και γιατί θα το καταλάβετε από τη συνέντευξη  ενός εργολάβου, που παραχώρησε, αποκλειστικά, όπως πάντα, στο Πάμε Λουκέτο.

Η συνέντευξη περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία και αποκαλύψεις και είναι ακατάλληλη για αλλοδαπούς .

Το  πλήρες κείμενο της  μεγάλης συνέντευξης που θα συζητηθεί:



ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Κύριε Εργολάβε, γεια σας, χρόνια πολλά, καλή χρονιά

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
Καλή χρονιά κύριε Λουκέτο.

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Λοιπόν, τι γίνεται στον κλάδο σας, για το φράχτη στον Έβρο

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
Γι αυτό, δεν θα πάει η Ελλάδα μπροστά.

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Διαφωνείτε δηλαδή με την κατασκευή του;

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ
Μα, τι λέτε; Το αντίθετο. Είναι...
 δυνατόν, στην κατάσταση που είναι η χώρα, να δίνεται  η μεγαλύτερη δυνατότητα ανάπτυξης και κάποιοι να είναι αντίθετοι στην κατασκευή αυτού του δημιουργήματος; Μιλάμε όλοι για ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη  και όταν φτάνει αυτή η μεγάλη στιγμή, βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι. Γι αυτό, δεν θα πάει η Ελλάδα μπροστά.

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
Πείτε μας πως  βλέπετε αυτή την κατασκευή;

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ

Η λέξη "κατασκευή" που αναφέρετε , το ευτελίζει. Μιλάμε για ένα αρχιτεκτόνημα, για ένα κομψοτέχνημα, για μια δημιουργία art fractor. To κόβω αξίας 850 εκ. ευρώ, αλλά ...
με τις συνήθεις υπερτιμολογήσεις μας, μπορούμε κάλλιστα να το ανεβάσουμε σε 110 δις ευρώ. Καταλαβαίνετε ότι όταν...
 πέσει αυτό το χρήμα στην αγορά, θα έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη, αφού θα κινηθούν όλοι οι κλάδοι της οικονομίας.

Οικοδόμοι, παλουκάδες, κοτετσάδες για τα σύρματα, ελαιοχρωματιστές για να τον βάψουν, πατωματάδες γιατί  θα κάνουμε και πάτωμα από καρυδιά να υποδεχόμαστε τους αλλοδαπούς, ηλεκτρολόγοι για τα ηλεκτροφόρα σύρματα, εκατοντάδες ειδικότητες εμπλέκονται σε αυτό το αραβούργημα.  Σας βλέπω λίγο να απορείτε, αλλά ακούστε και τα πρόσεθετα οφέλη. Θα ανοιχτούν τουλάχιστον 1567 διόδια.

Έφτασε ο αλλοδαπός; Βλέπει το σύρμα , κάλλους αισθητικής, που έχουμε δημιουργήσει; Ε, τότε θα έχει δύο επιλογές. Είτε μένει από την άλλη πλευρά του σύρματος είτε περνάει από τα αναρίθμητα διόδια. Και βέβαια δεν μιλάμε για διόδια 5 ευρώ, όπως για να μπεις στα νοσοκομεία. Μιλάμε για διόδια, 2000 και 3000 ευρώ. Όσα δίνουν δηλαδή στους εμπόρους ψυχών , που τους εκμεταλλεύονται για να τους βάζουν στην χώρα μας. Και εδώ τα λεφτά καθαρά. Θα τους κόβουμε κι απόδειξη, και ΦΠΑ. Μόνο από το ΦΠΑ αυτό σώθηκε η Ελλάδα μας.

Ευχαριστούμε τον κύριο  Παπουτσή, που κάθισε και σκέφτηκε αυτό το μεγαλόπνοο έργο, που θα σώσει τη χώρα μας και τον κλάδο μας. Τσακωνόμαστε βέβαια μεταξύ μας αυτή τη στιγμή οι εργολάβοι γιατί βλέπουμε ότι αυτή θα είναι η κονόμα της ζωή μας, αλλά μην ανησυχείτε, θα τα βρούμε για το καλό όλων μας. Ο Θεός να έχει καλά τον κύριο Παπουτσή . Μπορώ να σας πω, ότι τον θεωρώ ακόμα και τον νέο Σουφλιά. Με συγχωρείτε, γονατίζω, για να προσκυνήσω τον κύριο  Παπουτσή και μη με κοιτάτε έτσι περίεργα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16 ατάκες για το φράχτη
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/16.html