Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Το βίντεο που έχει ... ρίξει το You Tube: " Πάμε παιχταρά μου" , ο διαιτητής στον Τοροσίδη!

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Σαρώνει στο You Tube το βίντεο που δείχνει το διαιτητή του πρόσφατου αγώνα Ολυμπιακού- Ηρακλή 2-0,  τον Πέτρο Κωνσταντινέα , να φαίνεται να  λέει στον Τοροσίδη "Πάμε παικταρά μου!" , σε μια διακοπή του αγώνα και να υψώνει τον αντίχειρά του.

 Δεν προλαβαίνουμε να δεχόμαστε μέιλ , να σχολιάσουμε το θέμα, που έχει διχάσει το διαδίκτυο. Γι αυτό, παρότι το αποφύγαμε επιμελώς, θα αναγκαστούμε να το σχολιάσουμε τώρα. Και αυτό κάνουμε:


- Δηλαδή , τι έγινε; Προς τι τα υπονοούμενα; Ο Κωνσταντινέας, είναι από τους ελάχιστους διαιτητές , που έσφαξε φέτος τον Ολυμπιακό, γιατί δεν του έδωσε πέναλτι ( δεν έγινε και φάση, αλλά σε άλλα ματς είχε γίνει; )

-  Πείτε που το γράφει κάποιος κανονισμός, ότι ο διαιτητής, δεν μπορεί να εμψυχώνει τους παίκτες μιας ομάδας, για να βλέπουν οι φίλαθλοι καλύτερο ποδόσφαιρο.

- Η φάση θεωρείται ως μη γενομένη, αφού δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση ο κ. Μαρινάκης.

- Ο Κωνσταντινέας ήξερε τι έλεγε. Μετά από λΊγο απέβαλε τον Σολτάνι,  με δεύτερη κίτρινη, για θέατρο σε φάση που ζήτησε πέναλτι, γιατί είναι  είναι και αυτός στο βίντεο, και άκουσε τις προτροπές του Κωνσταντινέα ΄ στον Τόρο.

- Ο Τοροσίδης μπερδεύτηκε από το "Πάμε παιχταρά μου" του διαιτητή της συνάντησης. ¨Η  τον Βαλβέρδε θα ακούει να τον εμψυχώνει ή τον διαιτητή. Πάλι καλά, που δεν διαμαρτυρήθηκε, γι αυτό που του είπε ο διαιτητής, γιατί θα έπαιρνε κόκκινη κάρτα.

- Φάνηκε το μεγάλο κενό του Πάτέρα. Ούτε μία ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τόχουμε δει 50.000 φορές το βίντεο, να το ξαναδούμε. Πάμε παιχταράδες μου!