Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Είχε... 159 κάρτες , νέο παγκόσμιο ρεκόρ στον Σαμοίλη!

Είχε ... 159 κάρτες ! Μόνο ! Ο Δημήτρης, 40 ετών, που κάλεσαν η μάνα του και η αδελφή του  τον Σαμοίλη να τους σώσει "Για λογαριασμό τους".

Έπεσε  κάτω ξερός και ο Σαμοίλης όταν του είπε  ότι είχε 159 κάρτες!
- Αδύνατον !
- Κι όμως !

Ο Δημήτρης δεν είχε βέβαια πορτοφόλι για να βάλει μέσα τις κάρτες, αλλά...
 ένα μεγάλο κουτί που το εμφάνισε στον παρουσιαστή. Φυσικά όλες ήταν ακυρωμένες , αφού δεν τις πλήρωνε!

- Και γιατί τις κρατάς ; Κόψτε τες!

Ψαλίδι και μπροστά στην κάμερα, χρατς χρουτς!

Στο Δημήτρη, όπως είπε του άρεσαν τα μπουζούκια και η καλή ζωή. Και οι γυναίκες, γι αυτό πήρε και  στη φίλη του και ένα σπιτάκι, με δάνειο  βέβαια 80.000 ευρώ. Χάρηκε είπε όταν είδε τη λάμψη της χαράς στα μάτια της...

Η γυναίκα του και η αδελφή του πλήρωναν όσα μπορούσαν , αλλά ο φίλος μας ο Δημήτρης χρωστούσε κοντά 191.000 ευρώ.

Δεν ξέρουμε αν ο... πρωθυπουργός , ο Παπακωνσταντίνου  ή ο Ρέππας, είδαν καθόλου την εκπομπή. Πολύ περισσότερο γιατί ο Δημήτρης είναι οδηγός στα αστικά λεωφορεία, αυτά που απεργούν και καθάριζε δύο χιλιάρικ.!  Πάει, θα   κόψουνε τα μισά  σε όλους, γιατί τα χαλάνε στις... πιστωτικές κάρτες. Και παράλληλα ας ρωτήσουν την Τράπεζα της Ελλάδος, πως μπορεί ένας πολίτης να βγάζει 159 κάρτες.

Δεν είδαμε στο τέλος αν ο Σαμοίλης και με τι τρόπο έσωσε την κατάσταση. Θα μπορούσε κάλλιστα όμως να τον έσωνε με έναν απλό τρόπο. Να τον έγραφε στο βιβλίο Γκίνες , σαν τον άνθρωπο με τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες στον κόσμο!

Εναλλακτικά θα μπορούσε να τα διεκδικήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος, γιατί τα μέλη της ευθύνονται  πολύ κι αυτά που έχουν χώσει τόσους Ελληνες, μέχρι το λαιμό.