Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Και "βραβείο χούλιγκαν Κουν!"

Θεατρόφιλοι ... χούλιγκαν  , μπούκαραν στο Θέατρο Τέχνης και ξυλοκόπησαν τους θεατές, που είχαν πάει  σε πρεμιέρα  έργου , που είχε στον τίτλο του τον ΠΑΟΚ

Την είδηση θα τη μάθατε.Το βράδυ της Παρασκευής 40 λεπτά πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης με τον τίτλο "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, στην Πλάκα, δέχτηκε επίθεση από περίπου 25 αγνώστους, που έλεγαν συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού.

Με μολότοφ, καπνογόνα, σιδερολοστούς και...
 άλλα όργανα έκαψαν και κατέστρεψαν σε μεγάλο ποσοστό την σκηνή ενώ οι χούλιγκαν επιτέθηκαν και προπηλάκισαν το κοινό και έναν... τον λήστεψαν.


Τι να σχολιάσουμε. Η τέχνη του χουλιγκανισμού είναι η ... 8η τέχνη στη χώρα μας. Εκτός από τα Θεατρικά Βραβεία Κουν, που δίνονται,  ας δίνουμε  από του χρόνου και τα "Χουλιγκανικά βραβεία Κουν".


«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Αργύρης Μπακιρτζής.


" Πέφτουν συνέχεια µέσα στην περιοχή. ∆ύο φορές ο Καστίγιο, τέσσερις ο Κωνσταντίνου, τέσσερις ο Οκκάς. Οι κοκότες" είναι ένας από τους διάλογους.

 Λέτε γι αυτό οι χουλιγκανισμοί; ¨Ημαρτον!