Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Γ. Πρετεντέρης: Αυτόφωρο και για όσους πετούν μπουκάλια στο γήπεδο...


Να συλλαμβάνονται και να πάνε αυτόφωρο και όσοι πετάνε μπουκάλια στο γήπεδο , ζητάει ο Γιάννης Πρετεντέρης, σε μίνι συνέντευξη που έδωσε το πρωί στο Πάμε Λουκέτο.


Ο  γνωστός τηλεδικαστής έχει δημοσιεύσει σήμερα στα ΝΕΑ, που υπερασπίζεται την άποψη πώς  είναι το ίδιο αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια με αυτούς που πάνε και τα σπάνε στο θέατρο . Βρεθήκαμε σήμερα το πρωί στην Παιανία στην προπόνηση της αγαπημένης μας ομάδας και είχαμε μια σύντομη συζήτηση:

- Γιάννη, έχουν πέσει πάνω να σε φάνε . Μία ο Στάθης που σε λέει στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ με μια λέξη που αρχίζει με νότα και τελειώνει σε σίστας και μια στο διαδίκτυο , που σε λέει το http://fimotro.blogspot.com/ με το όνομα Γερμανού δικτάτορα με μουστάκι.  Τι γίνεται;

" Δεν με ...
 πτοούν αυτά. Θα τσαντιστώ πολύ άγρια, αν με αποκαλέσουν Πρετεντέρη"

- Αλήθεια πιστεύεις ότι το να σπας ένα θέατρο είναι ίδιο με το να μη πληρώνεις κάποιος διόδια;

- Σαν δυο σταγόνες νερό. Μπορώ να σου πω ότι να μη πληρώνει κάποιος διόδια είναι πιο ειδεχθές. Βέβαια και να σπας ένα θέατρο, αντί να τα σπας στο γήπεδο, είναι άκρατος χουλιγκανισμός,  ιδιαίτερα αν προέρχεται απο γαύρους. Οι χούλιγκανς των διοδίων αύριο μεθαύριο θα λένε δεν πληρώνω- δεν πληρώνω ούτε στο γήπεδο. Και οι χούλιγκανς των γηπέδων επίσης , πρέπει να πάνε φυλακή, αν και προτιμώ τους χουλιγκανισμούς στα γήπεδα, από τους δενπληρωνισμούς στα διόδια.. Να κάνουμε φυλακές μεγάλες σαν το ΟΑΚΑ και\ να πηγαίνει μέσα , όποιος πετάει ακόμα και ένα μπουκάλι! Μέσα! ".

- Μα...

"Έχει παραγραφεί"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ



Στάθης: Φασισμός το δελτίο του ΜEGA και ταλιμπανισμός!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/ega.html#more


http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1660.html

Αυτόφωρο  και για όσους πετούν μπουκάλια στο γήπεδο, ζητάει ο Γ. Πρετεντέρης