Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ο Χατζηνικολάου ήταν στο Άλτερ και ο... Μητσικώστας ήταν στις ειδήσεις της ΕΡΤ;

Τι γίνεται βρε παιδιά;

α. Ο Χατζηνικολάου είναι στο Άλτερ και ο... Μητσικώστας ως  Χατζηνικολάου είναι  καλεσμένος στις ειδήσεις της ΕΡΤ;

β.. Ο Χατζηνικολάου είναι στην ΕΡΤ και ο  Μητσικώστας ως Χατζηνικολάου είναι στις ειδήσεις του  Άλτερ;

γ.  Ο Χατζηνικολάου είναι και στις ειδήσεις του Άλτερ και στις ειδήσεις της ΕΡΤ, με την Έλλη Στάη;

Η απάντηση:

Απάντηση: Φυσικά, ο Χατζηνικολάου είναι και στις ειδήσεις του Άλτερ και στις ειδήσεις της ΕΡΤ, με την Έλλη Στάη. Από το ένα στούντιο στο άλλο.

Αλλά, τι έγινε; Το πρωί είπε ότι θα κάνει τεστ αντοχής στην ΕΡΤ . Επανέλαβε και στα παράθυρα της ΕΡΤ την απειλή, αλλά μας απογοήτευσε. Είπε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να διαπραγματευθεί πάλι το Μνημόνιο με την Τρόικα.  Η βόμβα που θα έριχνε ήταν ληγμένη.
Είπε όμως ένα πολύ καλό . Για τα "Τρία Αλφα" της Ελλάδας. Που είναι , όπως ανάφερε  "τα όσπρια 3Α"  και η γνωστή λέξη με τα τρία άλφα΅..

Α και δεύτερο καλό . Δεν προσέξαμε να είπε  ούτε μια φορά  τη λέξη "REAL NEWS".Tην είπε μόνο η Στάη. Γι γι αυτό τη λέμε εμείς από εδώ , ότι κυκλοφορεί την Κυριακή η"REAL NEWS", με ένα σιντί, με πολύ καλά ζεϊμπέκικα. Τραγούδησε ο ίδιος άλλωστε λάιβ, το τραγούδι "δεν πληρώνω, δεν πληρώνω αμαρτίες αλλονών", για το θέμα της ανυπακοής.

Πρέπει  να έγινε όμως καλή διαφήμιση στο δελτίο της ΕΡΤ. Αν δεν έχει νούμερο ούτε αύριο η Στάη,  με καλεσμένο τον Χατζηνικολάου " κάτσε και προβληματίσου Έλλη" που λέει ο Γεωργίου του Μητσικώστα.

Ακούσαμε όμως  και ένα πολύ  καλό στο δελτίο της κ. Στάη , απο τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ,  για την κατάληψη του ΟΤΕ από εργαζόμενους. Αποκάλυψε ότι ορισμένοι υπάλληλοι, έπαιρναν επίδομα ... ζεστάματος αυτοκινήτου!

Μας άρεσε επίσης το επόμενο θέμα, ότι στη Σαντορίνη στην αρχαιότητα, βρέθηκε στις ανασκαφές, ότι έτρωγαν ... σουβλάκια!  Σε λίγο θα βρουν και τα ξυλάκια!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο Χατζηνικολάου... απειλεί  Στάη και ΕΡΤ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_2263.html


"Δεν πληρώνω , δεν πληρώνω" και ο Ν. Χατζηνικολάου!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_04.html