Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Διαδήλωση στα Προπύλαια απόψε για την έλλειψη των νέων iPad 2

Μια αλλιώτικη διαδήλωση στα Προπύλαια απόψε  για την έλλειψη των   iPad 2. Με το που άνοιξαν τα κατστήματα που πουλούσαν τα νέα ιPad 2 αυτά εξαφανίστηκαν , δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ.

Η Ελλάδα είναι η χώρα που πουλήθηκαν πιο γρήγορα οι νέες ταμπλέτες της APPLE , από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, ακόμα και τις ΗΠΑ.

Το θέμα συζητήθηκε και στη πρόσφατη  τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα - Παπανδρέου, χωρίς να βρεθεί λύση, αφού είναι τεράστιες οι προπωλήσεις και παραγγελίες από την Ελλάδα.

Πολλοί φοβούνται επεισόδια στην αποψινή ...

διαδήλωση στα Προπύλαια, αφού αναμένεται να είναι πολύς κόσμος. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα γίνουν προσυγκεντρώσεις στις 5.30 σε όλα τα καταστήματα που εξαντλήθηκαν τα iPad - 2, ενώ θα φτάσουν πολλά πούλμαν από την επαρχία , όπου δεν έφτασε καν το νέο  και απαραίτητο  στη ζωή μας τεχνολογικό προϊόν.

Ο Θ. Πάγκαλος το χαβά του, αφού κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μπαχαλάκηδες και κομποουτεράκηδες πάνε να κάνουν άνω κάτω την  Αθήνα, ενώ το ΠΑΜΕ διέψευσε την πληροφορία, ότι μετά την πορεία τα μέλη του θα πάνε σε ίντερνετ καφέ για να πιούνε ούζα. Επίσης ο κ. Αλαβάνος , γνωστός γκατζαράκιας, δήλωσε ότι η πλατεία Συντάγματος θα γίνει Ταχρίρ, αν δεν έρθουν αμέσως νέα κομμάτια. Πληροφορίες μιλάνε για Αλβανούς που μετακινοούνται για να γιαουρτώσουν τον εκπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα.

Έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα, γιατί η έλλειψη των  iPad 2, έχει κάνει τους πολίτες να υποφέρουν, αφού ο συγκεκριμένος φορητός υπολογιστής είναι ελαφρύτερος κατά 25 ολόκληρα γραμμάρια από το  απλό  iPad , ενώ είναι 0, 000035/sec ταχύτερος  από το αργό προηγούμενο μοντέλο που σέρνεται και καθυστερεί τους χρήστες από τη δουλειά τους, τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αγγελία πώλησης 700.000 κατοικιών από την Ελλάδα

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/700000.html#more