Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ποιες είναι οι επενδύσεις που θα κάνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα

Αποκαλύπτουμε , ποιες είναι οι επενδύσεις που θα κάνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα!

 Εντυπωσιακές είναι οι δηλώσεις στο " Βήμα"  γνωστού οικονομικού παράγοντα σχετικά με την εισροή ξένων κεφαλαίων : ''Μόνο εξωγήινοι θα μπορούσαν να κάνουν σήμερα επενδύσεις στην Ελλάδα, η γραφειοκρατία, αντί να εξαλείφεται, γιγαντώνεται''.

Διαβάστε , ποιες είναι οι επενδύσεις που θα κάνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα:


 - Θα ανοίξουν το μεγαλύτερο κατάστημα Ούφο στην  Ελλάδα. Άλλωστε έχουμε πολλά, 300 μόνο στη Βουλή, που θα είναι και η κεντρική αντιπροσωπεία του καταστήματος . Είναι αντικείμενα τα οποία εμφανίζονται στη Βουλή ή μερικές φορές δείχνουν ότι είναι στο διάστημα και δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε γνωστά ανθρώπινα κατασκευάσματα ή σε αντίστοιχες δημιουργίες της φύσης . Θα κάνουν εκεί το μεγαλύτερο νεκροταφείο  πολιτικών δεινοσαύρων στην Ελλάδα.

- Θα πάρουν  οι εξωγήινοι το Ελληνικό και θα κάνουν ένα πάρκο  εξωγήινων, από αυτούς  που έχουν εισβάλλει στην ελληνική Βουλή. Επικεφαλής θα είναι ένα  καταπράσινο ανθρωπάκι, που έχει βγει απευθείας από την ταινία ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ του Σπίλμπεργκ, με το όνομα ΝΕΤ .  Βιονικός, πότε με διαστημόπλοιο, πότε με ποδήλατο και πότε με κανό , προσπαθεί να επιτύχει την αποστολή του. Και κάθε τόσο φεύγει και επιστρέφει στο διάστημα, για να ενημερώνει ( τα συχνά ταξίδια που ξέρουμε.Δεν είναι σε ξένες χώρες, αλλά σε ξένους πλανήτες ).

- Θα επενδύσουν  επίσης οι εξωγήινοι στην Ελλάδα , σε ένα κινηματογραφικό έργο που θα σπάσει ταμεία: Λέγεται " ΑΛΙΕΝ - 10.000. 000 Έλληνες" . Το φιλμ γυρίζεται από πέρσι στο Καστελόριζο και θα προβληθεί το 2024.. Η ταινία ξεκινάει όταν διαστημόπλοιο με το όνομα "Μνημόνιο 4 " , προσεδαφίζεται στον πλανήτη Ελλάδα, προκειμένου το πλήρωμα του από Τροικανούς, να ερευνήσει την πηγή κάποιου επαναλαμβανόμενου σήματος που λαμβάνει, ότι οι Έλληνες αντέχουν και 15 μνημόνια ακόμα .  Το πλήρωμα προσεδαφίζεται στην οδό Αρεοπαγίτου και ανακαλύπτει εκατομμύρια επωασμένους μιθωτούς, ελ. επαγελματίες και συνταξιούχους . Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, κάποιο από τα αυγά εκκολάπτεται και ένα εξωγήινο πλάσμα ο Τρος Κάν, προσκολλάται στο πρόσωπο ενός άνδρα του πληρώματος. 10. 000.000 Ελληνες, μετατρέπονται σε Άλιεν, η συνέχεια επί του μνημονίου.