Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η υπόθεση "Μαριέτα - Μαριέτα Χρουσαλά"

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ !

Μαύρο Πάσχα κάναμε αφού αποχώρησε η Μαριέτα Χρουσαλά από  το χορευτικό ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ήταν κάτι που έσκασε σαν βόμβα στους τηλεοπτικούς και κοσμικούς κύκλους, ενώ από το πρωί είναι μεσίστιος η σημαία στο Αβέρωφ για το απρόσμενο γεγονός.

Είναι ένα θέμα που συζητάμε όλη μέρα για τη Μαριέτα, γνωστό και σαν η υπόθεση "Μαριέτα - Μαριέτα Χρουσαλά "

Παρ' ότι η κριτική επιτροπή έκανε  το καθήκον κι αυτή τη φορά και...
 έβαλε υψηλή βαθμολογία στην κυρία Χρουσαλά το κοινό την έστειλε στη βίλα της,  αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρμονία κοινού  με την κριτική επιτροπή που θέλει να διατηρήσει στο ριάλιτι αυτούς που πιστεύουν ότι κάνουν τηλεθέαση.Άλλοι λένε ότι το κοινό έμαθε πια να ψηφίζει και άρχισε να στέλνει στα σπίτια τους αυτούς που πρέπει και στα ριάλιτι και στην πολιτική.

Η κ. Χρουσαλά  χαμογελούσε παρ' ότι ήταν φανερά σκασμένη και τόνισε ότι αυτά έχει η ζωή,  τα πάνω της και τα κάτω της και αποχώρησε και μάλλον θα τάβαλε αργότερα με την πεθερά της που την άφησε μόνη της στο στούντιο  πασχαλιάτικα και την έφαγαν λάχανο.

Το σόου ήταν γενικά εξαιρετικό αφού ήταν φρι στάιλ ,  εκτελέστηκαν δηλαδή χορευτικά τραγούδια των Μπίτλς, Μάκι Τζάκσον,  Αμπα κλπ  ενώ ο κ. Τρύφωνας έκανε τον Τραβόλτα , έκοβε βόλτες δηλαδή στο στούντιο κατά τη διάρκεια του χορετυτικού του,  με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον κ. Λάτσιο που ήταν από προηγουμένως  εξαγριωμένος γιατί ο κ. Σαμαράς του είχε ανάψει μικρή λαμπάδα στην Ανάσταση. Ο Τρύφωνας ήταν καλός μόνο στα « σηκώματα» όπως είπε η κριτική επιτροπή, αλλά χίλιες φορές το ίδιο αστείο δεν λέει και δεν γελάσαμε. Επειγόντως να βρεθεί κάτι καινούριο μέχρι το επόμενο λάιβ.

Παρέμεινε η αθλήτρια πόλο  κ. Τσουρή λόγω της παράγκας που έχουν κάνει οι γαύροι και την ψηφίζουν μονοκούκι .Έμεινε επίσης και αυτή τη βδομάδα ο αειθαλής κ. Γερολυμάτος  που αναδεικνύεται ο Μητσοτάκης της χορευτικής τέχνης, σε βάρος της Μαριέτας Χρουσαλά που η αποχώρησή της σκόρπισε τη λύπη στο βασανισμένο αυτή την εποχή ελληνικό λαό.