Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Με κανό Ύδρα - Καστελόριζο ο Γιώργος!

Τη διαδρομή Ύδρα - Καστελόριζο με κανό θα κάνει το Μεγάλο Σάββατο ο πρωθυπουργός σε μια συγκλονιστική διαδρομή που έχει κινητοποιήσει όλα τα Μέσα παγκοσμίως!

Το Πάμε Λουκέτο σας έχει υποσχεθεί ότι θα σας κρατάει θηρία ενήμερα για τις δραστηριότητες του κ. Παπανδρέου στην Ύδρα και ειδικότερα σε όσα έχουν σχέση με το κανό.  Σας μπουμπουνάμε  την είδηση του τίτλου, αφού έχουμε τα κανό μας δίπλα - δίπλα  παρκαρισμένα και ξέρουμε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες.

Η διαδρομή Ύδρα - Καστελόριζο μπορεί να ξενίζει αλλά...
θυμίζουμε στους ξεχασιάρηδες ότι  πριν ένα χρόνο ακριβώς στις 23 Απριλίου  ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε στο ακριτικό νησί την προσφυγή στο ΔΝΤ που θα μας έσωνε προαναγγέλλοντας  ταυτόχρονα « μια νέα Οδύσσεια» για τον Ελληνισμό κάτι που το πέτυχε άλλωστε 100%.

Τιμώντας την επέτειο ο πρωθυπουργός την ιστορική μέρα θα κάνει τον μεγάλο διάπλου Ύδρας- Καστελόριζου, ενώ θυμάστε όλοι ότι πέρσι την ίδια μέρα  είχε κάνει τη διαδρομή Ύδρα - Σπέτσες σε τέσσερις ώρες και παραλίγο να περάσει και το δελφίνι της γραμμής.

Για το Καστελόριζο υπολογίζεται ότι θα κάνει τέσσερις μέρες. Πιστεύεται όμως ότι για να φθάσει νωρίτερα και να μη γιορτάσει το Πάσχα στο πέλαγο ο πρωθυπουργός θα  κάνει αναδιάρθρωση της διαδρομής.