Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

"Sex with the stars" στο πάτωμα


Πολύ ερωτικό ήταν το " Dancing with the stars"  γι αυτό μετονομάστηκε σε " sex with the stars" αφoύ οι ατάκες του Λάτσιου με την Ζέτα είχαν  να κάνουν με το άγριο  sex.

Εκεί που τα υπονοούμενα πραγματικά πήραν φωτιά, ήταν μετά την εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά, όταν ο κ . Λάτσιος  και η κ. Ζέτα, άρχισαν  να μιλάνε  για τον έρωτα στο πάτωμα.

Ο κ. Λάτσιος είπε στη Ζέτα, την ιστορική φράση :
 «Έρωτα δεν κάνουν μόνο στην κρεβατοκάμαρα». Η Ζέτα ανάστατη  θέλησε να μάθει που κάνει έρωτα ο κύριος Λάτσιος,  που ανταπάντησε  ότι δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει  έρωτα στο κρεβάτι. 

Τον ρώτησε ύστερα  με αγωνία  αν προτιμάει το πάτωμα… Εκεί ακριβώς  και το επίπεδο της εκπομπής έφτασε στο πάτωμα, αλλά τσίμπησε και άλλο ένα 10%  τηλεθέαση

Οι ερωτικοί χοροί συνεχίστηκαν με την εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη  αλλά και της Αγγελικής Ηλιάδη η οποία είχε κι ένα μικρό ατύχημα αφού το φόρεμά της πιάστηκε στο παπούτσι της, και είδαμε όλοι  το αβυσαλλέο ντεκολτέ  της, το οποίο βαθμολόγησαν άριστα οι κριτές και ιδιαίτερα ο σέξι  κ. Λάτσιος , που τον φλέρταρε ασύστολα στον αέρα η κ. Μακρυπούλια, αλλά αυτός αντιστάθηκε , γιατί θα τον πλάκωνε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο μπουνίδι.

Πολύ σέξι και αισθησιακή ήταν  Ελεονόρα Μελέτη, που χόρεψε το αισθησιακό " 9,5 οκάδες"  , λόγω ορισμένων περιττών κιλών. Χόρεψε πάντως πολύ καλά το σπαγγάτο  ή φαγάτο που είχε να βγάλει σε πέρας.

Αισθησιακός ήταν και ο Γιώργος Γερολυμάτος, που πολλοί στο λάιβ του zappit.gr, ζητούσαν να πάει στη θέση του ο Φίλιππος Νικολάου και να χορέψει το " όταν θα πέσουν τα φύλλα ξανά" και το "μεγεμελέ- μεγεμελέ".

Τίποτα δεν έδειξε ο Τρύφωνας Σαμαράς, αφού  το μόνο που είπε είναι ότι δεν του αρέσουν τα σηκώματα στο χορό, αλλά στους άλλους τομείς και μετά αφλογιστία, οπότε να περιμένουμε να τον σηκώσει και να τον πάρει στο επόμενο λάιβ.

Ο ΑΝΤ1  λόγω κρίσης και για να πληρώσει τους τεχνικούς μετέδιδε συνέχεια διαφημίσεις, αλλά θα έπρεπε να κάνει ακόμα μια φορά μπρέικ , την ώρα που χόρευε ( ;) ο Γ. Γερολυμάτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μανωλίδου speaking. Σαν τον Γεωργίου θα μιλάει από τη Δευτέρα

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/speaking.html#axzz1IHZyjHgW

Θα χορέψουν μαζί απόψε Γ. Γεωργίου και Τρύφωνας Σαμαράς!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/blog-post_5836.html#more