Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Μέιλ ιδιοκτήτη μπουρδέλου στο Δώνη

Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου,  Ατρομήτου- ΑΕΚ , πήραμε το παρακάτω μέιλ, από ιδιοκτήτη μπουρδέλου, με το οποίο διαμαρτύρεται για τις δηλώσεις του Γ. Δώνη, ότι η το κράτος και το ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο.

Το πλήρες κείμενο του μέιλ:



"Αγαπητό Πάμε Λουκέτο, γεια σου να πούμε.


Είμαι ιδιοκτήτης μπουρδέλου να πούμε. Σου  στέλνω  αυτό το μέιλ για να διαμαρτυρηθώ για τις δηλώσεις του κ. Γιώργου Δώνη μετά τον τελικό Ατρομήτου- ΑΕΚ που είπε να πούμε, ότι το ελληνικό κράτος και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο και επληροφορήθηκα ότι αναφέρθη στο διαδίκτυο να πούμε, ότι θα υποβληθεί μήνυσις στον κ. Δώνη από ιδιοκτήτου μπουρδέλου να πούμε. 


 Η φράση που εξεστόμισεν ο κ. Δώνης  να πούμε,  νομίζω ότι μας θίγει όλους και εμένα προσωπικά που διατηρώ επί 20 συναπτά χρόνια την επιχείρηση- μπουρδέλο να πούμε, και κανένας δεν βρέθηκε να διαμαρτυρηθεί για τας υπηρεσίας μας, που καμιά σχέση δεν έχουν με τα όσα συμβαίνουν στο κράτος , το ποδόσφαιρο και την πολιτική να πούμε.


Είναι γνωστή η φράση να πούμε, ότι τα μπουρδέλα έχουν οργάνωση, αλλά επιτρέψτε μου να πούμε, να σας κλέψω λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να το αναλύσουμε να πούμε.


Δεν νομίζω να πούμε ότι δεν ξέρει κανένας όταν μπει στην επιχείρηση - μπουρδέλο που διατηρούμε, τι να κάνει να πούμε. Ολιγόλεπτη αναμονή αν χρειαστεί- πλήρης εξυπηρέτηση - ικανοποιούμε κάθε επιθυμία σας- πάνω, κάτω, απόλαυση - πληρωμή - έξω από το σπίτι. Ο,τι Δώνης , παίρνεις.


Η ίδια εικόνα σε οποιαδήποτε γραφείο στο μπουρδέλο του κράτους , που μας συνέκρινε να πούμε  ο κ. Δώνης ...  Πολύωρη αναμονή - από το ένα γραφείο στο άλλο- μη ικακονοποίηση ουδενός αιτήματος να πούμε, πάνω , κάτω σκάλες  - κι έξω από την υπηρεσία. Ο,τι Δώνης  δεν  παίρνεις, για να μη πω ότι παίρνεις το τρίτο το μακρύτερο.





Και να το πάμε και στο πιο ποδοσφαιρικό, αφού μας συγκρίνατε κύριε Δώνης μας με το ποδόσφαιρο. Κάποιος προπονητής να πούμε έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι η μπάλα είναι πόρνη. Αλλά κανένας δεν έχει μιλήσει για τους χαρακτηρισμούς για την επιχείρησή μας-  μπουρδέλο. Βλέπετε κάνουμε πολλές προσπάθειας τα τελευταία χρόνια να καθαρίσουμε τον χώρο μας. Τώρα πια αν πει κάποιος "Συγγρού" θα πάει το μυαλό του σε κόμματα ή στην ΕΠΟ που είχε τα γραφεία της.


Κύριε Δώνη, καταλήγοντας να πούμε, δεν ξέρω αν έχετε πάει σε μπουρδέλο, αλλά μας αδικείτε με όσα είπατε να πούμε. Σας προσκαλούμε  να πούμε αφιλοκερδώς να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι και ιδίοις όργανοις, του λόγου σας το αναληθές".

Κείμενο: Λάκης Μπέλλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δημοσκόπηση- μπουρδέλο .
Σε "Διονύσιος Σολωμός" μετονομάζεται το ΟΑΚΑ! .
Θα επαναληφθεί ο Εθνικός Ύμνος στον τελικο!