Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Καλυβιώτικα, τα θανατηφόρα αγγούρια στη Γερμανία!

Θεαματική αλλαγή στάσης είχαμε σήμερα από τη Γερμανία, που συμφωνεί να μας δοθεί η 5η δόση χωρίς πρόσθετους όρους , με αποτέλεσμα να πέσουν τα σπρέντ να εκτοξευθεί το χρηματιστήριο κλπ.

Αυτό οφείλεται στο θέμα με το βάκιλο  στα  αγγούρια που έχει ξεσπάσει στη Γερμανία, με αποτέλεσμα να τα τινάζουν ο ένας μετά τον άλλο, αφού πρώτα έχουν ξεπατωθεί στην τουαλέτα.
Το θέμα της Ελλάδας για τους Γερμανούς είναι πια πολύ ...






μικρό μπροστά στην πανδημία αγγουριών που έχει πέσει στη χώρα της Μέρκελ, που τα βρήκε αγγούρια με την αγγουροπανωλεθρία που έχει πέσει στις 17 επαρχίες της ( συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας).
Το Πάμε Λουκέτο σας αποκαλύπτει ότι η επιδρομή των αγγουριών προετοιμάστηκε οργανωμένα από τις χώρες του Νότου, σαν εκδίκηση στη Γερμανία και πρωταγωνίστρια όχι την Ισπανία που φαίνεται, αλλά την Ελλάδα.
Σε ειδικά θερμοκήπια καλλιεργήσαμε τα αγγούρια και μέσω Ισπανίας για ξεκάρφωμα , τα στείλαμε στη μισητή ξυλαγγούρω Μέρκελ και αν συνεχίσουμε έτσι θα τους εξολοθρεύσουμε όλους τους Γερμανούς , που παίρνουν  με το θέμα αυτό, το Τρίτο Ράιχ και μακρύτερο αγγούρι.
Οι Γερμανοί πανικόβλητοι ανοίγουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως αγγουριών και ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα αγγούρια Καλυβιώτικα. Αυτό τους έκανε  πάντως  να ξεχάσουν το αγγούρι της Ελλάδας με το χρέος και η Μέρκελ φοβάται ότι η  καταστροφική  αγγουροεπιδημία θα φτάσει και στα ξυλάγγουρα, στα οποία αρέσκεται αυτή,  ενώ φοβάται και για πολλά στελέχη της κυβέρνησής της , που το ισιώνουν το αγγούρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ζάππειο 300
Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής
Τα... δίκαια ερωτήματα των μη αγανακτισμένων
Ατάκες για την κρίση , made in greeklish
Τα like και unlike Πάγκαλου στους αγανακτισμένους
Ποια νησιά θέλουν οι δανειστές για υποθήκη
Τι είπε ο Πεταλωτής για τις άδειες κατσαρόλες
Ο συνδρομητής που καλέσατε είναι αγανακτισμένος