Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

"Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου" ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ!

Ούτε στιγμή δεν αμέλησαν στο ΠΑΣΟΚ να αντικαταστήσουν τον ύμνο του κόμματος  «Καλημέρα Ήλιε»  και επέλεξαν αμέσως  το "Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου",

Θα ξέρετε το χαμό που γίνεται από το πρωί με την απαγόρευση  της Μυρσίνης Λοίζου, κόρης του μεγάλου συνθέτη  Μάνου Λοίζου να μη χρησιμοποιεί η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ το «Καλημέρα Ήλιε». Oπως τονίζει"  είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος".

Σφαλιάρα φοβερή, που...
δεν έχει ξαναγίνει , όμως περιέργως στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ δραστηροποιήθηκαν αμέσως. Το Πάμε Λουκέτο σας αποκαλύπτει, ότι συνήλθε  έκτακτα η Κυβερνητική Επιτροπή και αποφάσισε ο νέος ύμνος του ΠΑΣΟΚ είναι το "Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου" , από τη διαφήμιση που μας έχει πάρει τα αυτιά τον τελευταίο καιρό.

Η  επιλογή έγινε για τους εξής λόγους:

1. Το τραγούδι, όπως θα δείτε και θα ακούσετε παρακάτω  είναι πολύ επαναστατικό και τραγουδιέται και χορεύτται,  όχι μόνο στις πλάζ , αλλά και στις πλατείες. Απλώς αλλάζει λίγο το χορευτικό και όλοι έχουν υψωμένες γροθιές

2. Το ρεφραίν λέει "Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου". Σήμερα είναι σπάνιο να είναι  κάποιος πλάι στο ΠΑΣΟΚ. Εφόσον βρήκαμε λοιπόν έναν που είναι πλάι στο κυβερνών κόμμα  , πρέπει να τον τιμήσουμε.

Έτσι από δω και πέρα θα ακούμε σε όλες τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ το "Γιατί έχεις τα Jumbo πλάι σου", που μπορεί να το τραγουδήσει ακόμα και η Μυρσίνη Λοίζου.



ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο μακάβριος Πάγκαλος και η... θεία της Αννας Νταλάρα
Το σκάνδαλο ΅Αγορινόπολις
Το βουλγάρικο και το τούρκικο σήριαλ και το....μεταγλωτισμένο στην ΕΡΤ3
Το νεκροπρόθεσμο πρόγραμμα
Μπανκ ή τάνκ;