Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Φρουτάκια θάχουμε, φρούτα δεν θάχουμε!

Η απόφαση της κυβέρνησης  και του Βενιζέλου να επαναφέρει τα μέχρι τώρα τρισκατάρατα φρουτάκια , είναι μια ιστορική κοινωνική προσφορά στους πολίτες .

Είδαν στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο, ότι σε λίγο δεν θάχουμε φρούτα στα σπίτια για να τρώμε και αποφάσισαν να επαναφέρουν τα φρουτάκια, που κάνουν πολύ καλό στην υγεία της τσέπης του κράτους.

Η μετάβαση από τα φρούτα στα φρουτάκια, θα γίνει με ομαλό τρόπο και ως εξής, όπως αποκαλύπτει , ποιο άλλο - το δαιμόνιο Πάμε Λουκέτο:
Η κυβέρνηση προσδοκά να εισπράξει πολλά δις από τις άδειες για τα φρουτάκια, που τώρα ευδοκιμούν στο διαδίκτυο. Για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να συμμετάσχουν τα φρουτάκια που θα σώσουν τη χώρα, θα γίνει το εξής απλό:

Όπου πωλούνται τώρα φρούτα, θα μπουν μηχανήματα με φρουτάκια. Σε μανάβικα, σε σούπερ μάρκετ, σε λαικές αγορές, παντού.Όποιος θέλει φρουτάκια , θα πηγαίνει στα μέρη αυτά, και θα έχει ο,τι θέλει η ψυχή του από φρουτάκια.

Να φανταστούμε και το εικαστικό του πράγματος. Λαϊκή αγορά και 50 πάγκοι με φρουτάκια. Αλμοδοβάρ. ΄Κάθε λογής φρουτάκι και κάθε χρώματος. Με τις ώρες θα καθόμαστε εκεί.. Όταν θα κατσικωνόμαστε στις καρέκλες, τα φρουτάκια θα είναι πράσινα, και όταν σηκωνόμαστε θα είναι ώριμα.

Με τον τρόπο αυτό, το κράτος θα εισπράξει τουλάχιστον 300 δις το έτος , αφού θα περνάμε όλοι το χρόνο μας , μπροστά στα φρουτάκια, που θα είναι σε κάθε βήμα μας.

Το θέμα είναι βέβαια, ότι μάλλον τα μηχανήματα με τα φρουτάκια θα μας τραβάνε τα λεφτά, παρά θα κερδίζουμε. Οπότε φρούτα γιοκ.Το να φάει κάποιος φρούτα, στην εποχή με τα φρουτάκια, είναι πολύ δύσκολο.

Αφήστε , που θα είναι τόσο ακριβά πια τα φρούτα , που μόνο στο διαδίκτυο θα μπορούμε να τα βρούμε. Τα φρούτα θα έχουν πάρει τη θέση στα φρουτάκια στο διαδίκτυο, οπότε πάλι θα γίνεται τζόγος. Αυτή τη φορά με τα παράνομα φρούτα, πορτοκάλια, μανταρίνια, κεράσια, λεμόνια κλπ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα παραγγέλματα του Βενιζέλου
Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στην κυβέρνηση