Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Για το κανό είναι οι 40 σωματοφύλακες

Περίπου 40 άτομα είναι η προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού  στις διακοπές του, όπως γράφει σήμερα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Μας μπέρδεψε κάπως η πληροφορία, όχι προς τον αριθμό των σωματοφυλάκων, αλλά αναφέρεται ότι ο Γιώργος ότι είναι στην Σκιάθο, ενώ τον είχαν δει το Σαββατοκύριακο στη Σέριφο. Εκτός πια  αν γυρνάει από νησίου εις νησίον.

Για τους 40 σωματοφύλακες τώρα. Τι να σχολιάσουμε. Ξέραμε για τους " 3 σωματοφύλακες"  βλέπουμε να γίνεται έργο και οι "40 σωματοφύλακες".

Καθόλου  πάντως ....
δεν μας πειράζει,  ας είναι και 140 οι σωματοφύλακες , αλλά δεν χωράνε  να κάνουν  μπάνιο οι τουρίστες που είναι στη νησί.  . Πήγαν  σε μια έρημη παραλία που έκανε μπάνιο ο Γιώργος  και την είδαν  γεμάτη με καμιά  40αριά φρουρούς με μαγιό και βατραχοπέδιλα Ούτε να φάνε  δεν μπορούνε οι επισκέπτες του νησιού.. Πήγε μια παρέ α σε μια ταβέρνα κι έπεσε  πάνω στον πρωθυπουργό   και  όρθιοι περίμεναν άλλα 40 άτομα της φρουράς. Ε έτσι αναγκαστικά μπήκαν  στην ουρά και σερβιρίστηκαν  μετά από δύο μέρες. 

Το μυστικό  τόσκασε όμως  στο Πάμε Λουκέτο, ένας από τους φουρούς . Οι 40 σωματοφύλακες δεν είναι για τον πρωθυπουργό, αλλά για το κανό.