Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Λύσσαξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ

Αντιλυσσικά εμβόλια θα πρέπει να κάνουν  οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που θα πάνε την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ , για το επαναληπτικό με την Μακάμπι.

Ο πρόεδρος κ. Γόντικας, εξέπληξε όλους, λόγω του χαμηλού προφίλ του, γιατί ζήτησε σε ομιλία του από τους  παίκτες να παίξουν με λύσσα εναντίον των Ισραηλινών.  Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι άσοι έχουν λυσσάξει για την πρόκριση και δαγκώνουν όποιον βρουν μπροστά τους.

Η πρόκριση και η λύσσα  κρίνεται ....
απαραίτητη , γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να βάζει ούτε πετρέλαιο  το πούλμαν της ομάδας , για να πηγαίνει  την αποστολή στο γήπεδο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ,  ο Κατσουράνης θα παίξει πάλι από την αρχή, υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα τρέξει στο διάστημα από το 34ο έως 36 λεπτό και παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους να μη χάσουν το θέαμα.
 Ο Τζόρβας υποσχέθηκε ότι θα κατεβάσει τα ρολά και γίνονται αυτή τη στιγμή οι σχετικές εργασίες στα ρολά.
Στη βασική ενδεκάδα θα είναι και ο Ζεκά, αλλά επειδή είναι πολύ άδύνατος θα πρέπει να κοπάσουν οι άνεμοι 8 μποφόρ που πνέουν σε όλη τη χώρα και στο ΟΑΚΑ.
Σε πατριωτική ομιλία του στα αποδυτήρια  ο Γ. Καραγκούνης, είπε στους συμπαίκτες του , ότι θα φέρουν τούμπα το αποτέλεσμα, όπως μετά το 3-1 από τη Σλάβια και θα πανηγυρίσει κατουρώντας στη σέντρα.
Ο Φερέιρα δείχνει αισιόδοξος , πήρε μάλιστα και δυο ρολόγια για να τον ξυπνάνε, ενώ θα γίνεται κλήρωση στον πάγκο ποιος παίκτης θα γίνεται αλλαγή, για αποφυγή κραυγαλέων λαθών.
Στην εξέδρα θα έχουμε και πάλι υψηλές παρουσίες, αφού θα είναι στα επίσημα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, αντί του Σισέ, που αποδείχτηκε γκαντέμης.
Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα  στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και οι κκ Γ. Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Πατέρας, αφοί Γιαννακόπουλοι και στη σέντρα θα γίνει ανταλλαγή των μετοχών, κάτι που θα ενθουσιάσει του  οπαδούς και βέβαια τους παίκτες, που θα μπουν με ακόμα μεγαλύτερη λύσσα στο γήπεδο και θα δαγκώσουν τους Ισραηλινούς και τους φιλάθλους του ΠΑΟ αν δεν προσέξουν, γι αυτό να μην μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την  άλλη πλευρά οι Ισραηλινοί, , δεν ανησυχούν καθόλου για τον αγώνα,. Ακούγεται μάλιστα ότι θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων και θα παραταχθεί  στο ΟΑΚΑ η ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο μπάσκετ.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το πρόγραμμα διακοπών του πρωθυπουργού