Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τα τηλεοπτικά βραβεία της αμερικανικής πρεσβείας

Δεν είχαμε φέτος τηλεοπτικά  βραβεία , τα γνωστά ΅Πρόσωπα΅, με το ΕΘΝΟΣ και τον Αντώνη Πρέκα.  Πέρασαν στην ιστορία αυτά.

Το κενό  όμως  φρόντισε να αναπληρώσει η αμερικανική πρεσβεία , που δίνει στους " Νέους Φακέλους"  του Αλέξη Παπαχελά", το....
πρώτο  βραβείο ενημερωτικής εκπομπής και σε Μέγκα- ΣΚΑΙ  το μεγάλο τηλεοπτικό βραβείο της πρεσβείας .


Σε ένα ακόμα  απόρρητο τηλεγράφημα - διαρροή του Wikileaks στο διαδίκτυο,   με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2008,  αναφέρεται και υποστηρίζεται,  ότι η εκπομπή «Νέοι Φάκελοι» έκανε «πολύ καλή επιλογή παρουσίασης των αμερικανικών θέσεων». Μάλιστα, σύμφωνα  με τους Αμερικανούς διπλωμάτες, ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ενημέρωσε την πρεσβεία  και για λεπτομέρειες του μοντάζ - όπως το ποια πλάνα Ρώσων αξιωματούχων κόβονταν και ποια θα έμεναν και θα προβάλλονταν!

 Επίσης ο συντάκτης του τηλεγραφήματος αναφέρει ότι " είναι πολύ σπάνιο το μέσο ενημέρωσης να ασκεί κριτική στον ιδιοκτήτη του και  φέρνει σαν  παράδειγμα γνωστή δημοσιογράφο του MEGA που φέρεται να ισχυρίστηκε στην πρεσβεία ότι το κανάλι της έχει ασκήσει μόνο μια φορά κριτική στον ιδιοκτήτη της."
Για τον ΣΚΑΙ αναφέρεται με επαινετικά λόγια   για την κάλυψη που παρείχε σε εκδηλώσεις της πρεσβείας.


Περιμένουμε πότε θα γίνει η απονομή (  ξέρουμε και τον απονεμητή: ο αμερικανός πρέσβης).

Δεν θα λείπει από την  εκδήλωση  το Πάμε Λουκέτο, αν ζητηθεί να συμμετάσχει,  αφού έχει γράψει δύο φορές τα κείμενα για τα εγχώρια "Πρόσωπα της Χρονιάς" και δεν λέει όχι στα τηλεοπτικά βραβεία της αμερικανικής πρεσβείας . Ελπίζουμε  όμως στην εκδήλωση αυτή να παρουσιαστούν και οι αντίπαλοι των  θριαμβευτών " Νέων Φακέλων" και Μέγκα- Σκάι.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θυσιάστηκα για σένα , θυσιάστηκα...
Το πρόγραμμα διακοπών του πρωθυπουργού
Ατάκες για το ΦΠΑ 23%
Γιατί είναι η Ελλάδα η 2η ευτυχέστερη χώρα στην Ευρώπη


.