Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

"Μέσα σε τρεις μήνες, άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου" λέει ο γιος του Γιώργου!

"Μέσα σε τρεις μήνες, άσπρισαν τα μαλλιά του πατέρα μου" λέει ο γιος του Γιώργου σε ρεπορτάζ στυλ συνέντευξης και το αντίστροφο του Ν.Χασαπόπουλου στο ΒΉΜΑ.
Όσοι δεν γνωρίζετε ότι ο Γιώργος έχει και γιο, είναι ο 29χρονος Αντρίκος, από τον πρώτο γάμο του με την κυπριακής καταγωγής Εύα Ζησιμίδου.

Καλά μας έκανε ράκος με αυτά που λέει και δεν θα ξαναγράψουμε τίποτα εναντίον του πρωθυπουργού:


"Δεν τον βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν μέσα σε τρεις μήνες. Το παλεύει όσο μπορεί, στενοχωριέται όσο, προσπαθεί! Και όσο γι αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα" λέει στους γύρω του, μας λέει το ρεπορτάζ - συνέντευξη του κ. Χασαπόπουλου, αφού όσα γράφονται τα λέει,λέμε τώρα, σε γνωστούς, φίλους και λοιπά μέσα σε εισαγωγικά...

Πέσατε στα πατώματα, λοιπόν, γιατί μάθατε ότι ο πρωθυπουργός γυμνάζεται και κάνει βεβαίως και ... κανό για εμάς;

Έχει κι άλλα. Γιατί το γυρίζει το φύλλο παρακάτω:Μαθαίνουμε ότι είναι ... Αγανακτισμένος και πάει σε διαδηλώσεις! Άραγε να... μουντζώνει προς τη Βουλή;

Λογικό όμως ακούγεται, αφού ακολουθεί η κορύφωση της συνέντευξης ρεπορτάζ: "Δυσκολεύομαι να βρω εργασία" , αφού τον χτύπησε η κρίση!

Τώρα εσείς μπορείτε να σκέφτεστε διάφορα, αλλά ο γιος του πρωθυπουργού ονομάζεται και ... Σπίθας, όπως τον αποκαλούσε ο παππούς του Ανδρέας Παπανδρέου για το χάρισμα που είχε από μικρός να αντιλαμβάνεται γρήγορα τι ακριβώς συμβαίνει γύρω του.

Μα δεν έλεγε κάτι στον πατέρα του όταν έμαθε ότι πήγαινε για πρωθυπουργός;