Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

" Ντου" , το Στείρι! Ξεχωριστός αγιασμός, λόγω της συγχώνευσης του σχολείου !

 Το πρώτο " αντάρτικο"   της νέας σχολικής χρονιάς, για τις συγχωνεύσεις των σχολείων έγινε στο  Δημοτικό Σχολείο στο Στείρι Βοιωτίας, που καταργήθηκε με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και συγχωνεύθηκε με το Δημοτικό Διστόμου.


 Με απόφαση που πήραν όλοι οι φορείς του χωριού , γονείς και κάτοικοι, οι μαθητές αποφασίστηκε να μην πάνε στο δημοτικό σχολείο Διστόμου για τον αγιασμό, αλλά να κάνουν δικό του στο Στείρι, στο προαύλιο του σχολείου, που έβαλε λουκέτο η Διαμαντοπούλου.
Προγραμμάτισαν ακόμα διάφορες ακόμα ενέργειες για σήμερα όπως συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Διστόμου και στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτία.
" Ντου" δεν είπε ο Βενιζέλος; Άρχισε!
Οι αποφάσεις που...




πάρθηκαν στη λαική συνέλευση στο Στείρι:

1. Αγιασμός των μαθητριών και μαθητών του δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Στειρίου στις 8,15 πμ. στο αύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.


2. Συμβολική κατάληψη του δημαρχείου από τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και κατοίκων του Στειρίου.


3. Κάτοικοι και μαθητές θα πραγματοποιήσουν συμβολική κατάληψη της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας και της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βοιωτίας και θα αναπτύξουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους στον αντιπεριφερειάρχη κ. Γεώργιο Μουλκιώτη και στον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Γκάρτζιος, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες μορφές διαμαρτυρίας που αποφασίστηκαν στη χθεσινή συνέλευση.