Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Η χρεοκοπία θα γιορταστεί στις 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη, με Γιώργο και Σοσιαλιστική Διεθνή!

Το καταφύγιο του Γιώργου για να ξεφεύγει από το ζοφερό κλίμα της Ελλάδας είναι η Σοσιαλιστική Διεθνής, όπου είναι κοσμαγάπητος πρόεδρος που αποθεώνεται σε  κάθε εμφάνισή του .


 Για να ανταποδώσει κάλεσε όλους τους ηγέτες της καταπληκτικής αυτής κίνησης να έρθουν στην Ελλάδα στις 28 Οκτωβρίου, για να γιορτάσουν προφανώς μέρα που είναι το ΟΧΙ και το ΝΑΙ στις Βρυξέλλες και πιθανόν να γιορταστεί και η χρεοκοπία της χώρας.


Ο πρωθυπουργός θέλει...

οι καλεσμένοι του να περάσουν υπέροχα και μοναδικά, Γι΄αυτό θα περάσει ένα αξέχαστο διήμερο μαζί τους στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, στο ξενοδοχείο  Daios Cove" στο Καλό Χωριό, όπως μας πληροφορεί το τοπικό σάιτ cretalive.gr.  και όπως βλέπετε στη φωτό οι ανέσεις και οι απολαύσεις είναι εξασφαλισμένες.


Παρά την απουσία των  Καντάφι- Μουμπάρακ , όσοι σοσιαλιστές ηγέτες ξέμειναν , επί τη ευκαιρία που τους καλέσαμε , θα συνεδριάσουν και λίγο Tοπ σταρ μετά τα αστέρια που χάθηκαν , θα είναι η παρουσία του Προέδρου, Μπόρις Τάντιτς


Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι καυτά, όπως " η ενταξιακή πορεία της Σερβίας στην ΕΕ, οι εκλογές σε Αίγυπτο και Τυνησία, αλλά και η επόμενη μέρα στη Λιβύη μετά τη δολοφονία Καντάφι", Βέβαια συζήτηση για την Ελλάδα δεν χρειάζεται γιατί όλα πηγαίνουν τέλεια.


Και η λαϊκίστικη ερώτηση: Ποιος πληρώνει  αυτό το πανηγυράκι ; Η Σοσιαλιστική Διεθνής ή η Σοσιαλιστική  πτωχευμένη Ελλάδα;



AΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η χρεοκοπία θα γιορταστεί στις 28 Οκτωβρίου στην Κρήτη, με Γιώργο και Σοσιαλιστική Διεθνή!








.