Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο Κοστάντσο και ο… πρόεδρος της Δημοκρατίας !

Ποια είναι η σχέση του Κοστάντσο και του πρόεδρου  της  Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια; Η εύκολη απάντηση είναι ότι ο πρόεδρος μάλλον θάπιανε περισσότερα σουτ από τον Αργεντινό!

Η σχέση όμως είναι ότι και οι δύο είναι ....
υψηλά αμειβόμενοι.

Πολλές συζητήσεις γίνονται ότι παίρνει πολλά ο κ. Παπούλιας. Καμιά 500άρα το χρόνο, την  καθαρίζει, σύμφωνα με όσα γράφονται.

Είναι πολλά; Για λίγα βέβαια δεν συζητάμε.

Την απάντηση, την έδωσε  ο  πάντα φορμαρισμένος και πάντα εύστοχος Γιάννης Καλαμίτσης , από τις « Χειρηλασίες».

« Τι μιλάμε για τον Παπούλια και πόσα παίρνει. Εδώ ο Κοστάντσο παίρνει 1.750.000 το χρόνο, συν 500.000 από τον επόμενο για να γονατίζει και να κάνει τον σταυρό του όταν τρώει γκολ!».

Ο Καλαμίτσης ξέρει καλά από …. τερματοφύλακες γιατί έπαιζε μέχρι πρόσφατα. Ξέρει βέβαια για την κρίση και χαρακτήρισε πρόκληση τα λεφτά που καθαρίζουν  οι αθλητές  τέτοια εποχή .


Αυτό έχει σχέση και με τους φιλάθλους, προσθέτουμε. Αν δεν τα χώσει η ομάδα, βγαίνουν οργισμένοι στα αθλητικά ραδιόφωνα να φωνάξουν και να κράξουν.


Δεν χωνεύεται με τίποτα, ότι Κατσουράνης και Καραγκούνης παίρνουν από τον Παναθηναϊκό  πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ  το χρόνο , για να παίζουν … στην Εθνική!

Και βέβαια δεν είναι μόνο η αντίθεση Παπούλια- Κοστάντσου… Τη σύγκριση Ελένης Μενεγάκη- Κριστίν Λαγκάρντ πως τη βλέπετε; Η Μενεγάκη, σύμφωνα με όσα γράφονται , παίρνει τα διπλά από την  επικεφαλής του ΔΝΤ, για την οποία υπάρχουν διαμαρτυρίες ότι παίρνει πολλά!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το πρόγραμμα της τουρκικής φρεγάτας
Τα γιαούρτια στον Καστανίδη και ο.... Γούντι Αλεν!