Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

" Κανιβαλισμός" στον ΣΚΑΙ, λέει ο Ριζοσπάστης


Αυτό να το πάρουμε σαν τηλεκριτική ή σαν… πολιτική κριτική; Είναι απόσπασμα από δημοσίευμα του Ριζοσπάστη, που τα χώνει άγρια στον ΣΚΑΙ:

 «  Την ώρα που η τηλεοπτική εικόνα έδειχνε ξεκάθαρα τους δολοφόνους κουκουλοφόρους να επιτίθενται με μολότοφ , μάρμαρα και πέτρες στους απεργούς διαδηλωτές στο Σύνταγμα και την περιφρούρηση των διαδηλωτών να




προσπαθεί να τους απωθήσει, στον καναπέ του τηλεοπτικού σταθμού ΙΚΑΪ κάποιοι σχολίαζαν τα γεγονότα ως εξής: Τους κουκουλοφόρους τους ονόμασαν Ελληνες διαδηλωτές , τους έκαναν ίσα κι όμοια με τους εργάτες και μίλησαν για κανιβαλισμό επειδή τάχα διαδηλωτές χτυπιούνται με διαδηλωτές , σε ένα ιδιότυπο είδος εμφυλίου ! Τους δολοφόνους δηλαδή, τους έκαναν ίσα κι όμοια με τους αμυνόμενους! Κι αυτό γιατί Γιατί οι κάναπεδάτοι σχολιαστές του ΣΚΑΪ λύσσαξαν που οι εργάτες είχαν περιφρούρηση των μπλοκ τους για  να μη διαλυθεί η μεγαλειώδης λαϊκή διαδήλωση του Συντάγματος. Το είπε κατά λέξη στη συνέχεια ένας από τους σχολιαστές: Δεν πρόκειται για περιφρούρηση! Το ΠΑΜΕ ποτέ δεν έκανε τέτοια πράγματα, πάντα διαδήλωνε χωριστά περιφρουρώντας το δικό του κόσμο, το ΠΑΜΕ, δηλαδή το ΚΚΕ (...) Το ΚΚΕ για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, επεμβαίνει σε χώρο που υπάρχουν κι άλλοι εργαζόμενοι κι άλλα πολιτικά κόμματα για να πάρει την πρωτοκαθεδρία (...) Πώς ένας πολιτικός χώρος μονοπωλεί πια όλη, μια παλλαϊκή διαδήλωση ... Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, την ώρα της δολοφονικής επίθεσης των κουκουλοφόρων η οποία οδήγησε στο θάνατο ενός απεργού οικοδόμου διαδηλωτή, την ώρα που η ίδια η εικόνα έδειχνε τη δολοφονική επίθεση, ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ διά των σχολιαστών του έπαιρνε θέση ότι φταίει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ που τόλμησαν να περιφρουρήσουν τη διαδήλωση ή ακόμα που τόλμησαν να διαδηλώσουν στο Σύνταγμα! Αυτό είναι ο πραγματικός κανιβαλισμός.».
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η Διαμαντάκου , η κάρτα της ΕΡΤ και η … Πάττυ!

Παπανδρέου- Καπουτζίδης , μαγειρεύουν στο Μέγκα !