Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Νέο άρθρο - τομή του Λοβέρδου, αλλά για... Ολυμπιακό και Βαλβέρδε!


To προηγούμενο Σάββατο μιλούσαμε για το άρθρο  των τριών στο ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο Λοβέρδος.

Σήμερα συζητάμε για το άρθρο του Λοβέρδου , μη νομίσετε για το κούρεμα, το πολυνομοσχέδιο ή με τα συλλυπητήρια για το νεκρό οικοδόμο.

Το σημερινό άρθρο είναι παρέμβαση- τομή- ωδή σε Ολυμπιακό και Λοβέρδο.


Είναι απίστευτο να ....
σκεφθεί κανείς ότι την 21η Οκτωβρίου ημέρα που η Αθήνα είχε διαλυθεί , ο υπουργός Υγείας το έπαιζε... Γαβαθιώτης και έκανε ανάλυση για τον φοβερό Ολυμπιακό με την Ντόρμουντ και αποθέωνε τον Βαλβέρδε που ευχόταν να μην πάει στην Μπαρτσελόνα και υμνούσε   τον Μαρινάκη, για την επιμονή του να πάρει τον Ισπανό τεχνικό!

Το  πλήρες άρθρο - παρέμβαση του Λοβέρδου για να σας σηκωθεί η τρίχα από την γαυροσύνη του, αλλά και για την αδιαφορία του στα όσα γίνονται, αν παρακολουθήσει το προσωπικό του μπλογκ:


" Ο Ολυμπιακός φτιάχνει μεγάλη ομάδα επειδή ο Ε. Βαλβέρδε, με επιμονή του προέδρου Μαρινάκη, ήταν και παραμένει προπονητής του. Με άλλα λόγια, επειδή ο πρόεδρος επιμένει και εφαρμόζει τις επιλογές του, ο Ολυμπιακός αποκτά τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας με προσωπικότητα.

Οι όψιμοι υποστηρικτές του Βαλβέρδε καλό θα είναι να πάνε στον καθρέπτη να κοιταχτούν και να ορκιστούν στον εαυτό τους ότι δεν θα αποδοκιμάσουν ξανά τους παίχτες και τον προπονητή.

Ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε έχει μέλλον. Εύχομαι η Μπαρτσελόνα, αν είναι να πάρει τον προπονητή μας, να τον πάρει σε δύο χρόνια και όχι του χρόνου. Θυμίζω στους δύσπιστους ότι ο Γιόχαν Κρόιφ πρότεινε τον Βαλβέρδε για διάδοχο του Γκουαρδιόλα και όλοι ξέρουν ότι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποδέχεται τις συμβουλές του Γ. Κρόιφ.

Ολυμπιακός λοιπόν και Βαλβέρδε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα αν και φέτος δεν έχω καταφέρει να τη δω λόγω υποχρεώσεων, εκτός μόνο από το φιλικό με την West Bromwich Albion."

AΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ποια θα είναι η μόδα στα κουρέματα χρέους των Συνόδων Κορυφής


Βίντεο με την ρεπόρτερ του CNN που έκανε ... κούρεμα , υπό ρυθμούς τσάμικου!

Νέο άρθρο - τομή του Λοβέρδου, αλλά για... Ολυμπιακό και Βαλβέρδε!

O Πρωτόπαπας πρώτα γέλασε και μετά συγκλονίστηκε για τo νεκρό οικοδόμο... ( ηχητικό)

Oι αριθμοί του Τζόκερ της Κυριακής στο κούρεμα χρέους