Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κόψτε τις επαναλήψεις λέει το ΕΣΡ και ... κόψτε τα ψέμματα για κρίση στα κανάλια

A, το αδικήσαμε το ΕΣΡ. Έβαλε χέρι στα κανάλια για τις επαναλήψεις τους και τα καλεί να παράγουν πρόγραμμα. Το κακό έχει παραγίνει με τις επαναλήψεις και το συντηρητικό και ξεπερασμένο ΕΣΡ, όπως λέγαμε, μας έβαλε στη θέση τους.

" Κάντε πρόγραμμα" λέει στα κανάλια, και αφήστε τις μαγκιές, προσθέτει...



το Πάμε Λουκέτο, με την καραμέλα  λόγω τάχα μου κρίσης στα διαφημιστικά έσοδα.


" Εχουν  υποχρέωση οι τηλεοπτικών σταθμοί  να αναπτύσσουν και να παράγουν προγράμματα στους τομείς της ενημέρωσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας" υπενθύμισε το ΕΣΡ, με  την υπόδειξη που εξέδωσε.


Και λέμε τα " παραμύθια περί κρίσης" γιατί τα επίσημα στοιχεία της media services , διαψεύδουν αυτά  που αφήνουν να διαρρέουν τα κανάλια περί πανωλεθρίας εσόδων .

" Τον Σεπτέμβριο  του 201 1, η τηλεόραση διατήρησε το θετικό momentum του Αυγούστου, με αύξηση 1 3,31 % σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2010..." λέει η έγκυρη media services .  το 9μηνο Ιανουαρίου Σεπτεμβρίου 201 1, η τηλεόραση μάζεψε περαιτέρω τις  απώλειες που είναι μόν ο 7,21 % έναντι 9,57% το 8μηνο Ιανουαρίου Αυγούστου 2011.
Πώς γίνεται αυτό; Απλά ο κόσμος μένει στο σπίτι, υποχρεωτικά βλέπειπερισσότερη τηλεόραση κι αυτό το εκμεταλλεύονται τα κανάλια και οι διαφημιστές και σε λίγο θα περηφανεύονται για "εκρηκτικά κέρδη"
Όλα τα άλλα είναι  πάτημα για απολύσεις , για εξωφρενικές περικοπές στους εργαζόμενους και βέβαια για επαναλήψεις που πολύ  καλά κάνει το ΕΣΡ και τις κόβει.
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βϊντεο, με το γιουχάρισμα Μπεγλίτη, Μαγκριώτη στη Θεσσαλονίκη