Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Επιστολή συμμαθητή του κ. Κ. Παπούλια, που πολεμούσαν μαζί

Πήραμε εδώ στο Πάμε Λουκέτο από αναγνώστη μας , το εξής μέιλ:

"Αγαπητέ κύριε Λουκέτο γεια σας και συγχαρητήρια δια το ωραιότατον σατιρικόν  μπλογκ σας.

Εγεννήθην το 1929 ,το ίδιον έτος, μήνα, ημέραν και ώραν που εγεννήθη ο φίλος και αδελφός εξ αυτής τη συμπτώσεως ο Αγαπητότατος κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  Κάρολος Παπούλιας.

Οργίσθην σφόδρα, όπως όλοι οι
σωστά σκεπτόμενοι Έλληνες και Γερμανοί,  δια τα θλιβερά επεισόδια εις το βάθρον των επισήμων. Αποτέλεσμα να μην αρχίσει καν η παρέλασις και όλοι οι τηλεθεαταί να κάμνουν ζάπινγκ δια να παρακολουθήσωσι τούρκικον.

Αποτέλεσμα αυτού ο Κύριος Πρόεδρος να εξοργισθεί και να προβεί εις  σκληράς δηλώσεις τας οποίας μπορείτε να αναζητήσετε εις το Υοu Tube.

Τα μόνα που συνεκράτησα προσωπικώς λόγω αλτσχάιμερ ήτο  η δραματική αποστροφή του λόγου του, όταν ανερωτήθη εάν είναι προδότης και δεύτερον οι αναμνήσεις  που τον κετέκλυσαν και ενεθυμήθη, όταν επολέμησε το 1940 τους κατακτητάς εις ηλικίαν μόνο 15 ετών.

Αποκαλύπτω ότι ο Κύριος Πρόεδρος πάντα μετριόφρων , απέκρυψεν ότι ως γεννηθείς το 1929 ήτο το 1940 μόλις 11 ετών και εμάχετο την ιδίαν ώραν, που σήμερον, αυτοί που τον αποδοκίμαζον πολεμούν μόνον εις το Greek Idol.

Επιβεβαιώνω αυτά που αναφέρθησαν,  διότι ήμουν και είμαι παρών όπως προανέφερα σε όλας  τας στιγμάς της κοινής ζωής μας.

Η πρώτη βουλευτική εκλογή του , η υπουργοποίηση, η στενή φιλία του με τον Ανδρέαν που εξεφράσθη με τον γνωστόν δανεισμόν, το τέλος της βουλευτικής  του καριέρας και το απώτατατον σημείον, η αποθέωσις : Η εκλογή εις την Προεδρίαν, με τας  αλλεπάλληλους σκληράς συναντήσεις με τον πρωθυπουργόν, που μόνο αι πορτοκαλάδαι εκ φυσικού χυμού,  εξανεμίζουν τα εισοδήματά του.

Και γνωρίζω τι σημαίνει αυτό διότι η σύνταξίς μου από τας  κακουχίας τας οποίας υπέστην στην ιδίαν διαδρομήν ,με τον  Πρόεδρο, ανέρχεται εις μόλις 375 ευρώπουλα. ΄

Αλλά οι φίλοι τους φίλους,  εν κινδύνοις γιγνώσκουν. Δι αυτό αποστέλλω κύριε Λουκέτο από  της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, το μειλίδιον τούτο, διότι εφτάσαμε στο σημείον να δακρύσει και θα φτάσωμεν εις το σημείον να την κοπανήσει από τον θεσμόν.

Κάτω τα χέρια από τον Πρόεδρο.

Προδόται είναι όσοι καταφέρονται εναντίον του.

Κάτω τα χέρια από τον Προεδρικόν Θεσμόν, από τον εσμόν που βάλλει εναντίον του.

Ζήτω η Προεδρία της Δημοκρατίας!  Ζήτω ο Κύριος Παπούλιας!

Ο φίλος και συμμαθητή του Προέδρου"

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

" Να γίνει δημ-ι- οψήφισμα!" - 14 ατάκες για το δημοψήφισμα

Ήταν ή δεν ήταν ο Πάγκαλος , το Σάββατο στη λίμνη της Βουλιαγμένης και έγινε χοντρό επεισόδιο με κολυμβήτρια;

Θα επαναληφθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αποφάσισε η κυβέρνηση!

Κάρολος Παπούλιας: Εγώ είμαι προδότης ή οι παίκτες του ΠΑΟΚ;

Ο Κοστάντσο γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου πιάνοντας αέρα

Η αραβική άνοιξη και η αραβική πίτα στη Σοσιαλιστική Διεθνή!

Βρήκαν δουλειά 1254 Έλληνες σε τούρκικα σήριαλ!