Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η αραβική άνοιξη και η αραβική πίτα στη Σοσιαλιστική Διεθνή!

Στην αραβική άνοιξη , αλλά και στην αραβική πίτα αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στα συμπεράσματά του μετά το τέλος των εργασιών και των διακοπών της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Ο κ Παπανδρέου αρχικά τόνισε ότι η συνδιάσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι σύνεδροι ένιωθαν σαν το σπίτι τους, αφού ο χώρος έξω από το ξενοδοχείο θύμιζε την πλατεία Ταχίρ.Πρόσθεσε δε ότι λυπάται που απουσίαζαν απο το συνέδριο οι Σαντάμ Χοεσείν,Μουμπάρακ και Καντάφι, λόγω αννειλημένων υποχρεώσεων και ότι η παρουσία τους θα ήταν μεγάλη διαφήμιση για τη λεβεντογέννα και καταδιώκτρα των πολιτικών Κρήτη. Ειδικά για τον ηγέτη της Λιβύης έγιναν προσπάθειες να μεταφερεί με αυτοκίνητο ψυγείο. Δεν έγινε όμως κατορθωτό αυτό,λόγω απεργίας των φορτηγών ψυγείων και του Καντάφι.

Στο κυρίως θέμα της αραβικής άνοιξης και πίτας ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η Αραβία είναι σαν να ήρθε η άνοιξη, όπως λέει και το γνωστό τραγούδι που θα συμμετάσχει τον Μάιο στην Αραβοβίζιον.Ειδικότερα ως προς την αραβική πίτα, θα πωλείται πλέον με ΦΠΑ 13% η παραδοσιακή και ποσοστό 23% η γλυκόξινη με κηροζίνη από τις αραβικές θάλλασες, όταν τρώγεται όρθια στα καταστήματα.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιστολή συμμαθητή του κ. Κ. Παπούλια, που πολεμούσαν μαζί
Γιώργος Παπανδρέου σπίκινγκ για τις αποδοκιμασίες στα γήπεδα
Το σύνθημα της ημέρας: "ΟΙ ΧΩΡΙΣmoney" , δεν γιορτάζουνε ποτέ"
«160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό» στο ΟΑΚΑ