Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ουρές για ... σιτάρι και ζάχαρη , μετά την κωμική εμφάνιση Ρόβλια στον Χατζηνικολάου!

Αν δείτε σήμερα  να είναι όλοι  όλοι πατείς με - πατώς σε    στα σούπερ μάρκετ να αγοράζουν...  λάδι και ζάχαρη , θα οφείλεται στον  απίθανο υφυπουργό Ρόβλια .

Στη εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο " του Χατζηνικολάου, θέλοντας να πείσει ότι δεν πρόκειται να γίνει χρεοκοπία, προκάλεσε το αντίθετο.

Το βασικό , όπως είπε, είναι ότι...
δεν θάχουμε την αυτάρκεια να αγοράσουμε ζάχαρη και σιτάρι!
 Και για να το τονίσει το πράγμα , πρόσθεσε: " Δεν λέω βέβαια για το πετρέλαιο!".

Έφερε προς στιγμήν  μέχρι και πανικό, λέγοντας  τι θα πάθουμε αν γίνει χρεοκοπία. Συνειδητοποιούσες όμως πόσο κωμικά ήταν αυτά που έλεγε και  ησύχαζες ή έβαζες τα γέλια!

 Έπρεπε να φτάσουμε στο " και πέντε" της χρεοκοπίας για να γνωρίσουμε τον υφυπουργό με το μεγαλύτερο τίτλο, σε μάκρος δηλαδή, τον Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τον Ντίνο Ρόβλια.

Κύριε Ρόβλια, έχουμε κάνει τα κουμάντα. Αν δεν υπάρχει ζάχαρη, θα πάρουμε . .. ζαχαρίνες. Και δεν τρώμε ψωμί , κάνουμε δίαιτα. Αρα δεν μας ενδιαφέρει αν θα υπάρχουν αυτά τα προϊόντα. Αν και θα έπρεπε η κυβέρνησή σας να έχει αποθέματα των δύο αυτών πραγματικά βασικά ειδών.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει  είναι   να μην υπάρχουν ΅προϊόντα " σαν εσάς και άλλους πολλούς ομοίους!

Πέρα από από το γεγονός , ότι δεν θάχουμε ζάχαρη ούτε για καφέ, είπε  ότι ο αρχιπρωθυπουργός Ράιχενμπαχ ... αγαπάει την Ελλάδα, με τον Γ. Δελαστίκ να τον παρομοιάζει  στη συνέχεια,  με τον Αρτέμη Μάτσα!

Ουστ!