Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του στον Πρετεντέρη


Ο Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του στην Ανατροπή του Πρετεντέρη και τα είπε όλα!


Εντάξει, έχει καταντήσει αηδία κάθε Δευτέρα βράδυ, καλεσμένος ( ή λέτε να πάει μόνος του;) μία στον Παπαχελά , μία στον Χατζηνικολάου, μία στον Πρετεντέρη, όπως τη Δευτέρα το βράδυ.


Αυτό απευθύνεται στους



παρουσιαστές των εκπομπών γιατί ο Πάγκαλος φαίνεται ότι δεν έχει τι να κάνει τα βράδια της Δευτέρας και πάει και κατσικώνεται 2-3 ώρες στα στούντιο και λέει ό, τι του έρχεται στο μυαλό, το οποίο το ανακαλεί σε ένα λεπτό, γιατί δεν θυμάται τι είπε.



Στον Πρετεντέρη έκανε τον κλασικό καβγά με τον Μαρκόπουλο της ΝΔ ( άλλο τηλεοπτικό αστέρι κι αυτό) ,αλλά έχουμε δει και καλύτερους καβγάδες.



Το μόνο που αξίζει να σας πούμε ότι από 2.5 ώρες εκπομπή, είναι η πληροφορία ότι ο Πάγκαλος έχει  6 μήνες να πάει ο στο Μαξίμου.



Βέβαια αυτό δεν μας προκαλεί και φοβερή εντύπωση γιατί ο ΓΑΠ είναι συνέχεια στο εξωτερικό και ο αντιπρόεδρος στα στούντιο και αν δεν είχαν βρεθεί και ποτέ, θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ας μπουν στο γκουγκλ για να δουν πως είναι ο ένας και πως ο άλλος, μετά από ένα εξάμηνο που έχουν να βρεθούν.



Τώρα περιμένουμε την επόμενη Δευτέρα, γιατί αφού έγινε ο γύρος θα ξανατσακωθούν οι παρουσιαστές ποιος θα εξασφαλίσει τον Πάγκαλο να ξανασπάσει τη σιωπή του.