Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΕΡΤ για το μοντάζ στο ... " πέος"

Είπαμε, ότι έχει ένα φοβερό αποκλειστικό Η ΕΡΤ με το λάθος ΅ πέος" και όχι " χρέος", που υποτίθεται ότι γράγονταν σε "σούπερ" στο κεντρικό δελτίο της Τετάρτης  , αλλά τελικά ήταν προϊόν μοντάζ, όπως επιβεβαιώνει η ΕΡΤ με ανακοίνωσή της. Και πάνω που  λέγαμε ότι είχε ένα μεγάλο αποκλειστικό!

Το Πάμε Λουκέτο , σατίρισε την ιστορία που έδειχνε από μακριά  ότι είναι μοντάζ     και ανάρτησε μάλιστα και... " συνέντευξη"  Μόσιαλου για το θέμα!

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ,  ου κινητοποιήθηκε όλη για το... μέγα θέμα,  έχει ως εξής:«Μια πρωτοφανή αθλιότητα σε βάρος της ΕΡΤ, διέπραξαν σήμερα «άγνωστοι», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία ιστοτόπων δικτύωσης (blogs), παραποιώντας με δόλιο τρόπο - μέσω φωτομοντάζ - τίτλο του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ (Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011) στις 21:00.
Η αήθης αυτή ενέργεια, που έρχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, φανερώνει το ποιόν των συγκεκριμένων ανθρώπων και το πώς αντιλαμβάνονται τις αρχές της Ελευθερίας του Τύπου, της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας και της Δημοκρατίας.
Η ΕΡΤ Α.Ε. θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν και να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι αυτής της απάτης σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και των εργαζομένων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, με τη δουλειά των οποίων δεν μπορεί να παίζει κανείς. Εξάλλου, για κάθε κακόπιστο, και αυτό το δελτίο Ειδήσεων έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στον κεντρικό ιστότοπο της ΕΡΤ www.ert.gr.
Αγωγή και μήνυση θα καταθέσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε. κ. Λάμπης Ταγματάρχης, ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης κ. Βασίλης Μπίτσης, ο Διευθυντής Ειδήσεων κ. Γιώργος Κογιάννης και η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ κυρία Έλλη Στάη.»