Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αλέφαντος: με Νικοπολίδη, όπως είναι τώρα, 0-0 άνετα στην Τρίπολη

Νίκος Αλέφαντος φοβερός και ανεπανάληπτος, όπως κάθε Δευτέρα βράδυ.

Τα πυρά του αυτή τη φορά κατά Βαλβέρδε για τις μεταγραφές και ιδιαίτερα των εκ Ισπανίας παικτών.

"Κεσκεσέ Ορμπάιτ!" είπε αγανακτισμένος και η μπάλα πήρε μέχρι και το ιατρικό επιτελείο γιατί τραυματίζονται και δεν αποθεραπεύονται γρήγορα οι παίκτες.


Πρόσθεσε ,  ότι ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει τερματοφύλακα τον


Αλμούνια- μα Ισπανός δεν είναι κι αυτός;- σέντερ μπακ τον Παπασταθόπουλο και " δύο χαφάρες" σύνολο τέσσερις παίκτες με 6 εκαττομύρια και όχι 14 μεταγραφές που κανένας δεν ήταν καλύτερος απο τον περσινό.

Η χάι επιλογή του είναι  ο Βλαχοδήμος της Ξάνθης. Κοίταξε τον φακό και έκανε την εισήγηση:" Βλαχοδλημος !Τρέξει πάρτον πρόεδρε!Και συ Σάντος καλεσέ τον στην εθνική! Ο νέος Ρονάλντο!"


Τάβαλε και με τον Γιέστε που τραυματίστηκε και για την πάσα στο Μαρσέιγ στο γκολ του Φετφαταζίδη είπε πως θα την έκανε κι ένας παλαίμαχος παίκτης!


Για τον Μέγιερι ήθελε να αναφέρει πολλά , αλλά λόγω της ηλικίας δεν ξανοίχτηκε πολύ. Το φινάλε του όμως στην κριτική του Μέγιερι ήταν ισοπεδωτικο: "Ο Νικοπολίδης έτσι όπως είναι τώρα , αν  έπαιζε το αποτέλεσμα θα ήταν 0-0!

Ύμνους για Φερέιρα και βέβαια Αναστόπουλο. Στον Πορτογάλο χρέωσε τις μεταγραφές Κουίντζι και Τζέγκα , όπως τους βάφτισε.